PRIJATELJSTVO ANE ĆURČIĆ I ZORICE NA KLIMAVIM NOGAMA! Markovićeva joj žestoko zamerila: Prestani da se sramotiš više! (VIDEO)
Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

ZORICA BESNA KAO RIS

PRIJATELJSTVO ANE ĆURČIĆ I ZORICE NA KLIMAVIM NOGAMA! Markovićeva joj žestoko zamerila: Prestani da se sramotiš više! (VIDEO)

Rijaliti -

Ana Ćurčić i Zorica Marković razgovarale su u toaletu a Zorica joj je po prvi put zamerila neke stvari i skrenula joj pažnju na njeno ponašanje što je Anu začudilo.

Ana Ćurčić
foto: Printscreen YT

Ana je započela razgovor o sukobu sa Zvezdanom koji je eskalirao u toku noći.

- On je meni rekao da si ti njega javno prozivala za neke organizacije u nasilju. Tu bi trebalo da se stane. Može ona da priča šta hoće ali ona laže, laže. Nisam ja bio idealan, ali ona meni da vrti to stvarno, evo nek sam ja najgori. Njeno okruženje nije dobro po nju. Ne mogu da je gledam očima, zbog svih ti stvari koje radi - govorila je Zorica.

- Koje stvari radim Zorice? - upitala je Ana.

- Sad moram da vodim računa i šta pričam. Kakva organizacija, šta se on buni - rekla je Ana.

- Ti se kao boriš za neka prava za žene. Shvatio je da ga lično pecaš za takve stvari - nastavila je Zorica.

- Ivan je napravio ceo problem i frku oko toga - kazala je Ana.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Sretnemo se posle te priče na vratima. Ja sam mu rekla da mi njega ne spominjemo i ne ogovaramo i da ova tri dana nismo ništa o njemu pričale. On mi kaže Zorice ne mogu više, kako god da me gledaš ja ne mogu više. Ona nek se druži sa kim hoće ali sve što radi je pogrešno - govorila je Zorica.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Kaže da si slala Slađu nda ona njega prati, tu je poludeo. Puko je, nije pretio. On hoće da vi normlano odgovarate na pitanja i sve. Znaš šta, vrlo si iritantna u komunikaciji, hoćeš da me pustiš da pričam - dodala je Zorica.

Ana Ćurčić
foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

- Videćemo da li će on biti miran za koji dan. Da njemu Ivan svojom pričom zamuti mozak - rekla je Ana.

- Kaže ona je meni svašta rekla. Ja sam mu rekla da prestanete da se sramotite više. Vama se ovde život cepa. Ne valja. Ti Ana isto, možeš da radiš šta hoćeš - kazala je Zorica.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track