"KER POLTRONSKI, NEKADA SE ZNALO KOME JE GDE MESTO.." Vladimir Tomović žestoko udario na Lepog Miću zbog sukoba sa Miljanom
Foto: Printscreen/Instagram

vidno izrevoltiran

"KER POLTRONSKI, NEKADA SE ZNALO KOME JE GDE MESTO.." Vladimir Tomović žestoko udario na Lepog Miću zbog sukoba sa Miljanom

Rijaliti -

Vladimir Tomović, bivši rijaliti učesnik iako više nije deo "Zadruge" često se oglašava na svom Instagram profilu i komentariše aktuelne situacije u istom.

Tomović je izrevoltiran Mićinim ponašanjem u rijalitiju, tačnije sukobom koji se desio sa Miljanom Popović, gde je Lepi Mića pljunuo svoju rijaliti cimerku, prokomentarisao na žestok način i istakao da se nekada znao red u kući, dok je on bio učesnik "Zadruge".

Lepi Mića
foto: Printscreen Zadruga

- Čujem da je ovaj matori bednik neku devojku danas uhvatio za vrat i pljunuo u usta. Nekada se znalo kome je gde mesto u "Zadruzi". Psa sam oterao na drugi kraj stola. Do moje diskvalifikacije prišao nije kraju stola. Ker poltronski - napisao je besno Vladimir.

Vladimir Tomović
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Vladimir je bio diskvalifikovan iz četvrte sezone pomenutog rijalitija jer je ucenjivao produkciju. On je imao zakazano ročište, koje je odloženo, u šta je on bio i te kako upućen, ali je i dalje nastavljao da ucenjuje produkciju i da pravi dramu. Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su bili obavešteni i zadrugari u Beloj kući.

Kurir.rs/S.B.

Bonus video:

01:18

VladImir Tomović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track