"POPILA JE BRDO LEKOVA" Zbog Slavnića pokušala sebi da naudi, jedna stvar joj je SPASLA ŽIVOT!
Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Strašno

"POPILA JE BRDO LEKOVA" Zbog Slavnića pokušala sebi da naudi, jedna stvar joj je SPASLA ŽIVOT!

Rijaliti -

Ana Ćurčić priznala je da je pokušala samoubistvo tokom veze sa Zvezdanom Slavnićem, a to je sada potvrdila njena drugarica Milena Kačavenda, koja je otkrila detalje stravičnog događaja, kao i da ju je jedan potez spasao.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen

- Jeste. Ana je popila brdo lekova, sreća da je javila, ja mislim da je danas ne bi ni bilo. Nije mogla više da trpi. Nisam znala, krila je gomilu stvari od mene, stavljala je pod tepih. Obraćala mi se kada nije imala gde i kada je to maltretiranje prevazišlo sve mere - rekla je Milena.

- Mislila sam da je scenografija, mogla sam život da dam da ona to nije uradila, a jeste - rekla je Kačavenda.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

kurir.rs/republika.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track