Najnovije vesti

POLICIJA ZBOG ZVEZDANA UŠLA U ZADRUGU! Anđela Đuričić bez pardona frapirala sve prisutne: "Prijavila ga je jer je SAMO PLJUNUO"
Foto: ATA images, Printscreen/Instagram, Shutterstock

ŠOK izjava

POLICIJA ZBOG ZVEZDANA UŠLA U ZADRUGU! Anđela Đuričić bez pardona frapirala sve prisutne: "Prijavila ga je jer je SAMO PLJUNUO"

Rijaliti

Drama između Zvezdana Slavnića i njegove bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić se ne stišava. Zvezdan je do sada više puta pljunuo bivšu ženu, polivao je, ali i zamahnuo rukom na nju.

Anđela Đuričić sa kojom je Slavnić prevario ženu, sada je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem za crnim stolom, otkrila kako je policija dolazila u "Zadrugu" zbog Zvezdana, te da je neko iz Aninog bliskog okruženja prijavio nadležnim organima Slavnića za nasilje.

Anđela Đuričić, Miljan Vračević, Zvezdan Slavnić
foto: TV Pink

- Danas je policija bila zbog Zvezdana jer je polivao i pljuvao Anu. Da li Ana ima prava na to, 13 godina je bila sa njim! Pa Anđela im sad kriva, a ona mu policiju dovela na vrat ovde danas - pričala je Anđela.

- Nije Ana nego neko spolja u njeno ime - odgovorio je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić
foto: Pritnscreen

- Neka njena kojoj se ona obratila je to uradila. I to zato što ju je bivši pljunuo - nastavila je Anđela.

- Pričaš Anđela gluposti jer to nije Ana nego anonimni građanin zbog toga što Zvezdan radi - umešao se u razgovor Darko Tanasijević.

- Anoniman građanin je neko njen. Zvezdanu sam rekla da je Ana namazana i stojim iza toga - branila se Anđela.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja