PRATILI JE SKANDALI, OŠIŠALA SE NA ĆELAVO, A SADA JAVNO PODRŽALA DRAGOJEVIĆA! Bivša učesnica Zadruge kipti od sreće zbog Dejana
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

zerina se oglasila

PRATILI JE SKANDALI, OŠIŠALA SE NA ĆELAVO, A SADA JAVNO PODRŽALA DRAGOJEVIĆA! Bivša učesnica Zadruge kipti od sreće zbog Dejana

Rijaliti -

Iako se već duže vreme spekulisalo o tome da je Dejan Dragojević promenio veru, on je nedavno rešio da prekine ćutnju, te je priznao da je već četiri godine u Islamu, čime je podigao veliku prašinu u javnosti.

Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a kako je i sam istakao, o promeni vere javno nije želeo da priča, jer je smatrao da ga mnogi neće razumeti

Dok su se sa jedne strane nizali negativni komentari, bilo je i onih koji su ga u promeni vere podržali, poput Zerine Hećo, bivše učesnice Zadruge.

Zerina mu je uputila reči podrške i poželela mu sreću.

Zerina Hećo
foto: Printscreen Instagram

- Ja sam zaplakala od sreće, navala emocija. Dejane, Alah ti ukabulio svaku dovu, dao ti mir duši, sabur i svaku sreću. Amin - napisala je ona.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

Zerina je inače, poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili kroz javni život, a njen život je danas sušta suprotnost od onoga što smo imali prilike da vidimo tokom njenog rijaliti angažmana. Imala je burne romanse u Zadruzi, a zbog Vladimira Tomovića je na kraju obrijala glavu, što je bio veliki šok za sve ukućane, a neki su se i rasplakali. Danas je srećno udata i uživa u luskuzu.

Zerina Hećo
foto: Printscreen/Instagram

Inače, bilo je i oni, poput Tamare Đurić, koji nisu bili ni malo blagonakloni prema Dejanovoj odluci. Đurićeva je oštro osudila bivšeg rijaliti takmičara i nije se libila da javno iznese svoje mišljenje.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! - izjavila je Tamara.

Kurir.rs/M.K.

Bonus video:

00:26

Dejan Dragojević o islamu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja