LJUBILA ZVEZDANU STOPALA, SAD MIRIŠE OVAJ DEO TELA! Anđela Đuričić ZGROZILA sve! Nova BIZARNOST Slavnićeve devojke!
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Shutterstock, Ilustracija

užas

LJUBILA ZVEZDANU STOPALA, SAD MIRIŠE OVAJ DEO TELA! Anđela Đuričić ZGROZILA sve! Nova BIZARNOST Slavnićeve devojke!

Rijaliti -

Zadrugarku Anđelu Đuričić na početku njenog zadrugarskog života mnogi su smatrali jednom od iskrenijih, čednijih i poštenijih devojaka u beloj kući, pa su tako njenu vezu s oženjenim i dve decenije starijim Zvezdanom Slavnićem doživeli kao veliki šok.

Međutim, ulazak u odnos bio je samo početak predstavljanja njene ličnosti u punom sjaju. Od tog trenutka intenzivno nastavlja da šokira javnost nedoličnim ponašanjem, a bizarnostima nema kraja. Anđela je odavno navikla auditorijum na svakodnevni haos na imanju, ali i na svoju posesivnost, toksičan odnos sa partnerom i vređanje njegove bivše supruge.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: screenshot Pink tv

Bez premca je započela, a zatim i nastavila zadovoljavanje dečka ispod jorgana, te je tako dobila i nadimak „gutalica". Kako je i sama priznala, Zvezdana voli od glave do pete, pa je time pokušala da opravda fetiš koji ima prema njegovim stopalima, koja bez blama stavlja u svoja usta, čak i pored saznanja da su ona gljivično inficirana.

Da iznenađenjima nema kraja, govori i činjenica da je zatražila od svog emotivnog partnera da oseti miris njegovih gasova.

- Prdn*o sam - rekao je Slavnić poluposramljeno, ali njegova devojka nije dozvolila da se ni u jednom trenutku tako oseti, pa je izjavila:

- Da pomirišem!

Ovim rečima zbunila je i samog Zvezdana, koji je, čuvši šta je izjavila, poskočio sa kreveta na kom su ležali i pogledao je sa nevericom.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- Daj da pomirišem - ponovila je ona, uveravajući ga da je zaista iskrena u svojoj nameri.

- Ti nisi normalna - rekao je Slavnić, koji nije mogao da veruje šta je čuo, a Đuričićeva je nastavila:

- Oseća se na tvoj parfem - rekla je ona.

Kurir.rs/ Alo

Bonus video:

00:44

Moka Slavnić se javno obratio sinu Zvezdanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track