PREKLINJALA ZVEZDANA DA NE POMINJE BULIĆA! Isplivali novi detalji TAJNOG razgovora Ane i Zvezdana, nju OCRNILA
Foto: Pritnscreen

PREKLINJALA ZVEZDANA DA NE POMINJE BULIĆA! Isplivali novi detalji TAJNOG razgovora Ane i Zvezdana, nju OCRNILA

Rijaliti -

Ana Ćurčić je u toaletu hotela "Zadruga" bez bubica pevačici Zorici Marković prenela razgovor koji je rano jutros imala sa Zvezdanom Slavnićem, takođe bez bubica. Njih dve su potom nastavile da pričaju transparentno o dešavanjima od jutros, ali i čestitkama koje su zadrugari dobili za Vaskrs.

Ana je mislila da je Zvezdanova majka Slavica njen saveznik, a ona ju je urnisala u poruci koju je poslala svom sinu i stala na stranu Anđele Đuričić.

- Došao je i probudio Maju iz sna. Pričali su nešto, ja je pitam: "Je l' sve okej?", kaže ona: "Jeste". Iz mrtvog sna je probudio devojku, bolest Zorice, bolest - rekla je Ana.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

- I sunce ti je**m u pi**u - rekla je Zorica.

- On je tek sada skontao stvarno...A šta sam ti rekla?! Ćuti, ćuti, ćuti, ja ga znam. Kad mi je rekao: "Ja ću sve da joj zabranim", kao reči i priču, nemoj meni pričati, znaš li ti kome pričaš. Ja kažem: "Ko god da je uz mene, šta to ima veze s tobom?". Kad sam krenula ka tebi, rekao mi je: "Nemoj ni sa kim da se savetuješ" - pričala je Ana.

Ana Ćurčić
foto: Pritnscreen

- Svašta, kakva budala - rekla je Zorica.

- Rekla sam mu: "Samo istina, bitno je da ja budem dobro". Nepovezano, nelogično priča. On je nesvestan šta priča i šta izgovara. On totalno ne zna više ni šta priča, ni šta radi...On ti odmah manipulativno govori: "Daj mi odgovor" - nastavila je Ana.

- Nije dobro. Je l' si mu rekla da ga (Acu Bulića) ne spominje - rekla je Zorica.

- Da, molila ga, rekao je da neće. S tim što ja ne verujem na šta je on spreman. Kad sednem i kažem: "Sram te bilo", da ja ustanem nema - rekla je Ana.

- Zanemiš, ne znaš šta ćeš da kažeš, pa izleti: "Sram te bilo" - rekla je Zorica, a Ana se osvrnula na Slavicu.

- Ne mogu da verujem šta priča i koliko laže, na šta je sve spreman da sebe odbrani. Ali ta reč: "Zagrli Anđelu"... Ali da ima savest, ja sebe nazivam pravom majkom, a ako ti kažem da je trista puta gora u tom smislu, bolja, a gora, veruj mi da je tako... Najžalije bi mi bilo da je nju neko tako bolesnu, ima demenciju, neko izmanipulisao za ovo. Dolazimo sada na ono: "Kad sam smela da ga pomenem?", evo ti dokaza - rekla je Ana.

kurir.rs

Bonus video:

01:16

Ovako bije Ana Ćurčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track