"FILIP ĆE UZETI MOJE PAPIRE!‚" Paula Hublin progovorila o VERIDBI sa Đukićem, otkrila detalje ljubavi!
Foto: Printcsreen

"FILIP ĆE UZETI MOJE PAPIRE!‚" Paula Hublin progovorila o VERIDBI sa Đukićem, otkrila detalje ljubavi!

Rijaliti -

Paula Hublin i Filip Đukić odlučili su da stanu na ludi kamen i zakunu se na večnu ljubav, a sada je Paula otkrila sve o njihovom odnosu, veridbi i daljim planovima.

- Nije bilo suza jer nisam bila iznenađena. Dugo smo pričali o tome, imamo ozbiljnu vezu pa sam očekivala da će do toga doći. Desilo se za moj rođendan, na krovu jedne zgrade uz zalazak sunca. Bilo je spontano, sve vreme smo se smejali - ispričala je Paula.

Paula Hublin, Filip Đukić
foto: Printskrin/Instagram

- Ja sam se preselila u Beograd krajem prošle godine, ali još uvek ne živim sa Filipom. Imam neke svoje rituale. Kasno uveče mi dođe da snimam pesmu, pa palim u studio, uzimam da snimam, a on radi od 6 ujutru. Teško nam je da se uskladimo, ali planiramo uskoro i pričamo o tome - ispričala je ona, pa otkrila planove za venčanje.

Filip Đukić, Paula Hublin
foto: Printscreen/Instagram

- Nismo se još dogovorili kad će svadba. Ne bih volela da to bude veliko venčanje, ali on želi. Ja bih najradije da odemo negde sami i da to bude privatno, ali biće nešto između. Znamo kako bi to izgledalo, imamo već isplanirano. Kuma će mi biti moja teta Danijela. Što se tiče papira, verujem da će Filip uzeti moje - ispričala je Paula kroz smeh za Telegraf.

kurir.rs/republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track