"JA SAM MAMA RIJALITIJA, A ONA BLEDA KOPIJA" Maja ponizila Anđelu! Poručila da joj je bilo lepo sa Zvezdanom, a kad je zapevala...
Foto: Printscreen

"JA SAM MAMA RIJALITIJA, A ONA BLEDA KOPIJA" Maja ponizila Anđelu! Poručila da joj je bilo lepo sa Zvezdanom, a kad je zapevala...

Rijaliti -

Anđela Đurišić i Maja Marinković posvađale su se pred milionima gledalaca, a Marinkovićeva je odlučila da totalno ponizi mladu Crnogorku.

- Koja je razlika između tebe i Maje? - glasilo je pitanje.

- Ima razlike, ona je tri puta bila sa čovekom sa kojim nema budućnost, a meni se desilo, ja volim Zvezdana, a ne možed a se uporedi jer ja Zvezdana volim, a ona se kači samo za ljude koji su u centru pažnje. Ona se zakačila za muža svoje drugarice, meni fetiš nisu oženjeni.

- Himna treba da bude: "Prevari me, samo me ne ostavljaj" - pevala je Maja.

- Devojka je presmešna, ona je meni crtani film, Crvenlka se popalila. Ja nisam ugrožena od nje, ona nema ni stav, a pokretni je cirkus. Meni ona nije konkurencija. Ja nisam rekla nikada " Hvala što si mi otovrila oči", a onda juri za njim. Ja sam mama rijalitija, oni moraju da uče. Ona je bleda kopija, ali je folirant. Zvezdan je neko ko voli da se igra i nju to ubija. Presveta Crvenka je pokretni cirkus - rekla je Maja.

kurir.rs

Bonus video:

00:53

Anđela Đuričić u izazovnom izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track