POBEDIO NA FARMI I UZEO 40.000 €, SADA JE VODITELJ: Memo se bavio i POLITIKOM, a ova FATALNA plavuša mu je žena i evo čime se bavi
Foto: Printscreen/Youtube

POBEDIO NA FARMI I UZEO 40.000 €, SADA JE VODITELJ: Memo se bavio i POLITIKOM, a ova FATALNA plavuša mu je žena i evo čime se bavi

Rijaliti -

Slikar Sulejman Memo Haljevac učestvovao je u rijaliti programu "Farma 4" 2013. godine gde je odneo pobedu i osvojio 40.000 evra.

On trenutno radi kao voditelj, a neretko na društvenim mrežama objavi fotografiju iz privatnog života. Memo je, inače, u braku sa prelepom Lejlom koja mu je najveća podrška.

Sa Lejlom ima sina i ćerku, a svi zajedno često putuju i provode vreme zajedno.

Inače, Memo je rođen na Marijinom dvoru u Titovoj ulici, u srcu Sarajeva. Roditelji su mu akademski umetnici, mama slikar, tata vajar i profesor.

- Od samog početka sam bio momak za zezanje. Bio sam veliki mangup. Uvek sam bio čovek za raju, mene su svi znali. Već u osmom razredu sam pravio žurke za 3.000-4.000 ljudi. Kako je posle rata sve bilo razrušeno, nađem neku fabriku, pa raščistim to s drugarima, pa pravim partije - rekao je svojevremeno Memo.

Ona ima porodični ugostiteljski biznis, zajedno sa ocem vodi restoran u Sarajevu, a pored toga brine o sinu i ćerki dok Memo vredno radi na novim emisijama.

Memo
foto: Printscreen

Memo se pored umetnosti bavio i jedno vreme bavio i politikom, te je bio član Opštinskog veća opštine Centar u Sarajevu. Sada je voditelj.

kurir.rs/alo

Bonus video:

00:07

Prvi kadrovi spota za pesmu Jovane Jeremić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track