MATORA NEKOLIKO SATI NAKON FINALA OZVANIČILA VEZU SA ANITOM! Objavila sliku i poslala snažnu poruku hejterima!
Foto: Petar Aleksić

presekla

MATORA NEKOLIKO SATI NAKON FINALA OZVANIČILA VEZU SA ANITOM! Objavila sliku i poslala snažnu poruku hejterima!

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović imale su turbulentan odnos tokom boravka u Beloj kući, a mlada crnka izgubila je razum za veterankom kada je u pitanju rijaliti program.

Nekoliko puta su prekidale odnos, ali i izdržale do samog kraja. Iako je Stanojlovićeva strepela i sumnjala u Jovaninu ljubav, Matora je ipak sačekala u drugoj finalnoj noći.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
foto: ATA images, Ana Paunković, Printscreen

Anita je priznala da se stidi svega što je bilo pre Jovane i priznala da želi da je upozna sa sinom. O njihovom prvom susretu u spoljnjem svetu brujali su mnogi, jer su se bivše zadrugarke strasno ljubile pred svima.

Zadruga, finale, rijaliti, rijaliti Zadruga
foto: Petar Aleksić

Nekoliko sati kasnije, Matora je iznenadila sve objavom na svom Instagram profilu, kada je podelila fotografiju sa Anitom i tagovala je na istoj.

Jovana Tomić Matora
foto: Printskrin/Instagram

Ubrzo je usledilo i oglašavanje, kao i snažna poruka:

- Nema potrebe da mi šaljete snimke i da pokušate da mi igradite Anitu! Ja vrlo dobro sve znam kao i ona. Odluku smo donele a vi nas geldajte i uživajte u vašim životima! P.S: Ako ste promašili svoje živote, promašite i moj! - napisala je Tomićeva, uz emotikone koji se smeju.

Jovana Tomić Matora
foto: PrintScreen

Kurir.rs

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track