"IZVADILA USTA DA BI IH OPET STAVILA?!" Fanovi Aleksandre Nikolić užasnuti šta je sada uradila s licem! (FOTO)
Foto: Printscreen

"IZVADILA USTA DA BI IH OPET STAVILA?!" Fanovi Aleksandre Nikolić užasnuti šta je sada uradila s licem! (FOTO)

Rijaliti -

Pobednica Zadruge 6 Aleksandra Nikolić veoma je aktivna na društvenim mrežama otkako je izašla iz rijalitija. Kako je odnela pobedu, Aleks je kući otišla bogatija za 50.000 evra, a još u noći superfinala istakla da novcem planira da pomogne majci i sestri i sredi im stan, te da određeni iznos uloži u privatni biznis.

Kako se šuška, ona želi da otvori salon lepote, a pojedini mediji su preneli i da je odlučila da deo od nagrade pokloni svom dečku i vereniku iz rijalitija, Filipu Caru, budući da zbog kazni koje je imao tokom ove sezone nije izašao sa punim honorarom.

Aleksandra Nikolić
foto: Printscreen

Izgleda da je Aleksandra odlučila da deo osvojenog novca uloži i u svoj izgled, pa se fanovima pohvalila da je bila na remontu.

Ona se uslikala u ordinaciji estetske hirurgije i zahvalila se doktorki koja je osvežila njeno lice, međutim, pojedini korisnici mreža su je "napali" da je ponovo uradila usne.

- Izvadila usne, da bi opet stavila?! - glasio je jedan od komentara koji je napravio opštu pometnju.

Aleksandra je pre ulaska u šestu sezonu izvadila silikon koji je godinama imala u usnama, a razlika je zaista bila očigleda. U eri "veštačkog" izgleda, Nikolićevu su tada svi podržali u odluci da ponovo ima svoja prirodna usta, a iskreno je govorila o paklu koji je prošla zbog veštačkih materijala na svom licu.

kurir.rs/srbija danas

Bonus video:

00:15

Aleksandra Nikolić skinula konce sa usanam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track