OVO JE CRNA LISTA ZA ZADRUGU 7! Oni više neće moći da ZARADE ni centa u rijalitiju, spisak PREDUGAČAK: Nasilnicima NEMA VRAĆANJA
Foto: Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

KONAČNA ODLUKA

OVO JE CRNA LISTA ZA ZADRUGU 7! Oni više neće moći da ZARADE ni centa u rijalitiju, spisak PREDUGAČAK: Nasilnicima NEMA VRAĆANJA

Rijaliti -

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink", objavio je da su počele pripreme za sedmu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Kako je otkrio, nova "Zadruga 7" imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond koji iznosi čak 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra.

Ipak, ovog puta pojedinim bivšim zadrugarima neće biti dozvoljeno da budu deo rijalitija. Naime, diskvalifikovani takmičari našli su se na crnoj listi "Zadruge".

Kako se više neće tolerisati nasilje pred kamerama, svi koji su bili agresivni u Beloj kući ne mogu da budu u rijalitiju.

- Željko Mitrović će sa svojim timom raditi kastinge u narednih osam nedelja. Samo zvučna imena će biti u opticaju, a spremaju se velika iznenađenja za javnost. Po svemu sudeći, niko od diskvalifikovanih takmičara neće moći da učestvuje, jer produkcija želi maksimalno da sankcioniše bahato i nasilničko ponašanje - navodi naš sagovornik.

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić
foto: M.M./ATAImages

Anđela Đuričić izbačena je iz "Zadruge" nekoliko dana pred samo finale. Ona je diskvalifikovana kada je fizički nasrnula na Maju Marinković, počupala ju je i bacila na pod. Samim tim svrstala je sebe na "crnu listu".

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

Bivši robijaš Zvezdan Slavnić diskvalifikovan je zbog nasilnog ponašanja prema cimerima. Pored toga, on je pretio, lomio sve pred sobom, divljao. Veliki šef je nakon toga doneo odluku da se on hitno izbaci iz Bele kuće.

Miljana Kulić

Nišlijka Miljana Kulić godinama je zarađivala u rijalitiju i živela od toga. Međutim, zbog nedoličnog ponašanja više neće biti deo ovakvog formata. Pored toga što je više puta izbačena zbog nasilja, poslednjeg puta diskvalifikacija je usledila nakon što je samovoljno izašla sa imanja.

Marija Kulić

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Majka Miljane Kulić diskvalifikovana je zajedno sa Miljanom. Naime, ona je izašla iz "Zadruge" zbog lekarskih pregleda nakon kojih se nije vratila u dogovoreno vreme u Belu kuću, pa je samim tim izgubila mogućnost da se uopšte vrati.

Nenad Macanović Bebica

Nenad je više puta šokirao javnost svojim ponašanjem pred kamerama. On je u februaru diskvalifikovan nakon samoinicijativnog napuštanja ''Zadruge 6''.

Vladimir Tomović

Vladimir Tomović
foto: Printscreen/Instagram

Vladimir Tomović je diskvalifikovan iz rijaliti šou-programa Zadruga zbog ucenjivanja produkcije.

- Doneli smo odluku da zbog člana broj 5 ugovora koji su potpisali svi zadrugari pa i Vladimir Tomović, on bude diskvalifikovan ali i tužen. Na osnovu ovog člana RTV PINK će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od pet miliona dinara - glasilo je tada pismo Velikog šefa.

Valentina Stanković

Bivša zadrugarka neće moći više da se takmiči u rijalitiju zbog samovoljnog napuštanja "Zadruge".

Super Cveta

Super Cveta
foto: Printscreen/Instagram

Super Cveta izbačena je zbog iste situacije. Ona je takođe odlučila da pobegne iz rijalitija.

- Dragi zadrugari, ovim vas obaveštavamo da je Cveta diskvalifikovana zbog samovoljnog napuštanja Zadruge. Ona će snositi kaznu od 50 hiljada evra - pisalo je u pismu.

Uroš Ćertić

Uroš Ćertić
foto: Kurir TV

Uroš Ćertić u "Zadruzi 6" imao je niz skandala. Ipak, pored tuča, svađa, psovki i nedoličnog ponašanja, na kraju je diskvalifikovan zbog samovoljnog napuštanja Bele kuće.

Kristijan Golubović i Emil Bugarin

Kristijan Golubović i Emil Bugarin brutalno su izudarali Uroša Ćertića nakon "Zadrugovizije", a snimak jezivog nasilja obišao je sve društvene mreže i zapanjio čitav region. Ukućani su zapomagali i vrištali dok je obezbeđenje smirivalo situaciju, a ubrzo je stigla i odluka produkcije - Veliki šef odlučio je da obojica budu diskvalifikovani iz rijalitija.

Miki Đuričić

Miki Đuričić
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

Pčelar iz Kupinova 2019. godine izbačen je zbog prebijanja Nadežde Biljić u rijalitiju, a posle "Zadruge" dobio je nanogicu. Dok je iz šeste sezone rijalitija izbačen zbog krštenja ugovora kada je napustio imanje.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

04:43

Željko Mitrović ugostio člana misije Apolo 11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track