POZNATO PRVO IME UČESNIKA ZADRUGE 7! Našla se na CRNOJ LISTI, a samo za nju čelnici napravili IZUZETAK: Ovaj put očekuje POBEDU
Foto: Printscreen/Pink, Shutterstock, Ilustracija

znate je svi po skandaloznom ponašanju

POZNATO PRVO IME UČESNIKA ZADRUGE 7! Našla se na CRNOJ LISTI, a samo za nju čelnici napravili IZUZETAK: Ovaj put očekuje POBEDU

Rijaliti -

Željko Mitrović, vlasnik televizije "Pink" objavio je na mrežama da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

Kako je otkrio, nova "Zadruga 7" imaće specijalan naziv, ali i nikad bogatiji nagradni fond koji iznosi čak 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra.

Kako se navodilo, diskvalifikovani takmičari našli su se na crnoj listi "Zadruge", a izgleda da je došlo do preokreta i da su za Miljanu Kulić napravili izuzetak.

Miljana Kulić
foto: ATA Images

Naime, diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić danas je pričala sa čelnicima Pink televizije, pa je za domaće medije otkrila svoje uslove za ulazak u rijaliti.

Kulićeva je pred ulazak na pregovore istakla da ove godine očekuje pobedu. Kako je rekla, ima poseban zahtev za viđanje sina Željka.

- To će mi biti jedan od posebnih uslova prilikom ulaska u rijaliti.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Ona je otkrila u kakvom su odnosu Ivan Marinković i mali Željko, pa priznala da je on prezadovoljan.

- Da, u fantastičnoim odnosima su! Željko je impresiniran njime. Zove ga "moj tata". Pita: "Kada ćemo da idemo kod mog tate", pošto je bio i kod mene. Nenad i ja smo nešto išli u Italiju na odmor i Željko je prezadovoljan. I Jelenom i Ivanom je oduševljen. Nadam se da će se to tako nastaviti. Ja sam prezadovljna kako se Jelena Ilić ponaša prema Željku, ona je jako vredna devojka - zaključila je Miljana.

Inače, Miljana je nekoliko puta bila diskvalifikovana iz rijalitija zbog skandaloznog i nasilničkog ponašanja.

Kurir.rs/Srbija danas

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track