SA 13 JE ISTETOVIRAO NJENO IME! Ovako je počela LJUBAV Ane i Bulića, 2 dana pred venčanje jedna BAKA je promenila njihovu SUDBINU
Foto: Printscreen

SA 13 JE ISTETOVIRAO NJENO IME! Ovako je počela LJUBAV Ane i Bulića, 2 dana pred venčanje jedna BAKA je promenila njihovu SUDBINU

Rijaliti -

Ana Ćurčić i Aca Bulić javno su priznali da su obnovili vezu i da su ponovo zajedno. Iako je Bulić imao dugogodišnju partnerku, nije mogao da obuzda emocije, koje je progovorio je o nekadašnjoj partnerki i njenom učešću u "Zadruzi".

Ana Ćurčić
foto: Printscreen

-Moje detinjstvo obeležila je veza sa Anom. Zajedno smo rasli i odrastali, moje uspomene i veza sa njom su bezgranični - započeo je Aca.

Zadruga, Ana Ćurčić, Aca Bulić
foto: Petar Aleksić

Ana je sa njim preživela jednu veliku životnu tragediju, a Aca je sada otkrio o čemu je reč.

- Ta tragedija je obeležila deo moj života. 93. godina oktobar, Ana i ja smo trebali da se venčamo. Ja ću ispričati jedan detalj, od moje bake drugarica je gledala u šolju i rekla mi je "ja ovde ne vidim ni svadbu ni dete". Posle dva dana dešava se scena da kada se Ana porodila, u startu su svi slavili ja sam bio prazan. Intuicija mi je govorila da nešto nije u redu, posle kreće borba za Anin i detetov život, 10 dana pakla. Moj neki komentar sa ovog aspekta, tada sam bio najmoćniji u životu. I pored svega toga osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da spasim ni Anu ni dete. Ona je deo mene, dok god sam ja živ, ona ne treba da razmišlja ni o čemu - kazao je Aca, je istakao da se čuo sa njom pre samog ulaska u rijaliti.

Aca Bulić, Ana Ćurčić
foto: Printscreen Instagram

- Ja sam Anu istetovirao sa 13 godina. To je jedina tetovaža koju imam i dan danas je nosim. Čuli smo se pre njenog ulaska u "Zadrugu". Ja sam joj dao podršku, razgovarali smo na sve neke teme. Nije me poslušala - zaključio je Aca u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Aca je posle pomirenja sa Anom otkrio da on nju u stvari nikada nije prestao da voli.

- Mislim da je ovo bilo za očekivati, kada pogledate širu sliku, mada sam i dalje u uverenju da je mogla da nađe boljeg nekog. Imamo tu konekciju dugi niz godina, posle svega ovoga, posle "Zadruge" i dešavanja, mislim da sam bio osoba koja joj je uvek bila podrška, da su sve neke okolnosti uticale na nju da to tako odluči - rekao je Aca Bulić, koji je posle mnogo godina ponovo u vezi sa davnašnjom devojkom, sa kojom je svojevremeno planirao porodicu i svadbu.

kurir.rs

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track