PRVE FOTKE ZADRUGARKE NAKON HOSPITALIZACIJE! Šarmen Soraja po rečima najbližih bila u KRITIČNOM STANJU, a sada napustila Beograd
Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

evo gde se nalazi

PRVE FOTKE ZADRUGARKE NAKON HOSPITALIZACIJE! Šarmen Soraja po rečima najbližih bila u KRITIČNOM STANJU, a sada napustila Beograd

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Šarmen Soraja Leoni Altman, po rečima njenih najbližih koji su se oglasili na njenom privatnom Instagram profilu, bila je hospitalizovana i u kritičnom stanju.

Ona se sada oglasila i otkrila da je bila preko 12 sati u totalnoj komi, te da su doktori jedva uspeli da je povrate u život.

Šarmen AltMN
foto: Printscreen Instagram

- Prvo ne znam kako da vam se svima zahvalim na podršci koju ste mi poslili zadnjih 48 sati. Želim da ukratko izjavim da sam bila bez svesti preko 12 sati, analize se vrše bez prekida, bolje se osećam, ali niko ne zna još uzrok mog nagona za povraćanje, koji je trajao preko 48 sati. Za sada analize su u redu, javljam se kada se sazna nešto više. Hvala svima još jednom koji ste bili uz mene - napisala je Soraja i potom objavila prve fotografije nakon hospitalizacije.

Soraja je sada objavila prve fotografije nakon životne borbe na Instagramu. Otputovala je iz Beograda, zbog čega su mnogi konstatovali da joj je sada sigurno bolje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track