ANA ĆURČIĆ I ZVEZDAN SE KRIŠOM SASTALI?! Sakrila sve od Bulića! VIKALI, PLAKALI, a onda pao TAJNI dogovor bivših ljubavnika...
Foto: Ana Paunković, Printscreen/instagram, Shutterstock, Ilustracija

sastanak van beograda

ANA ĆURČIĆ I ZVEZDAN SE KRIŠOM SASTALI?! Sakrila sve od Bulića! VIKALI, PLAKALI, a onda pao TAJNI dogovor bivših ljubavnika...

Rijaliti -

Mnogi su tokom rijalitija posumnjali da je između Zvezdana i Ane bio dogovor, što su oboje nakon izlaska demantovali. Međutim, kako saznajemo, Ana je odustala od tužbe koju je najavila protiv Zvezdana, jer su se pre nekoliko dana njih dvoje tajno sastali i to van Beograda. Kako izvor tvrdi, oni su se videli u jednoj vikendici kod Smedereva, a Ana o tome nije obavestila čak ni Acu Bulića.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen

"Niko od njihovih najbližih ne zna da su se čuli, a kamoli da su se videli. Zvezdan je nazvao Anu, razgovor je u početku bio pun tenzije, ali su kako je vreme teklo spuštali loptu. Dogovorili su se da se vide i to van Beograda, kako ih niko ne bi video i saznao za njihov plan. Ani nije bilo svejedno, pa je obavestila jednu drugaricu o tome gde ide. Svako je svojim kolima otišao u vikendicu Zvezdanovog druga blizu Smedereva. Bilo je napeto, ali su se odmah dogovorili da razgovaraju civilizovano i da reše sve probleme. Pričali su o svemu, čak su i plakali. Koliko znam, Ana je obećala Zvezdanu da ga neće tužiti i da je tužbu najavila iz revolta. Htela je da ga zaplaši da je više ne pominje. Provlačili su taj neki novac koji Zvezdan duguje Ani i on joj je obećao da će joj te pare vratiti, da sada nije u situaciji, ali da čeka neki projekat i da će joj do dinara sve dati. Pružili su ruku jedno drugom, dali obećanje da se više neće prozivati i da će svako da vodi svoj život", priča izvor.

"Ani je mnogo značilo što je nakon svega mogla da sedne sa Zvezdanom i na lep način reši sve. Pao joj je veliki teret sa srca, rekla je da mu je oprostila sve, ne zbog njega, nego zbog sebe. Više uopšte neće da pominju jedno drugo ni u lepom, ni u lošem kontekstu. Žele oboje da imaju mir posle svih turbulencija", završava izvor.

kurir.rs/star

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja