ZVEZDAN JAVNO PONIŽEN! Tiktokerka ga žestoko isprozivala i osramotila, a on od muke krenuo da urla i vređa: BESAN KAO RIS
Foto: Nemanja Nikolić

ne prestaje da šokira

ZVEZDAN JAVNO PONIŽEN! Tiktokerka ga žestoko isprozivala i osramotila, a on od muke krenuo da urla i vređa: BESAN KAO RIS

Rijaliti -

Zvezdan Slavnić se potpuno posvetio TikToku i snimanju lajva na istom, ali kako diskvalifikovani zadrugar ne ume da se nosi sa kritikama i negativnim komentarima, neretko ulazi u sukob sa ostalim influenserima, što je i ovog puta bio slučaj.

Naime, dok je snimao lajv, uključila se devojka, koja mu je sasula sve u lice i poručila mu da prestane da prosi po TikToku i da krene nešto u životu raditi.

Zvezdan Slavnić
foto: Nemanja Nikolić

- Ne znam šta su one devojke u Zadruzi videle na tebi. Verovatno nisu imale mozga, a ti si manipulisao njima. Bolje kreni nešto da radiš, nego što prosiš ovde, vidi koliko godina imaš - govorila mu je ona.

Zvezdan Slavnić
foto: Printscreen/TikTok

- Ne mogu da kopam. A kako ti zarađuješ? Pokazuješ gu*icu i si*e, koje ni nemaš. Jako si besna, da li si toliko zaljubljena u mene? - vikao je Slavnić.

Komentari su se nizali, a mnogi su hvalili TikTokerku i njenu hrabrost da se suprotstavi Slavniću, koga su se mnogi plašili i tokom rijaltija.

Kurir.rs

Bonus video:

00:06

Ovde se krio Zvezdan Slavnić posle pljačke teške 1,3 miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track