NA IZNENAĐENJE MNOGIH! Ivan Marinković DOŠAO NA ROĐENDAN kod malog Željka u Niš: Evo kako ga je Marija Kulić DOČEKALA
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković, Printscreen/Instagram, Petar Aleksić

porodična idila

NA IZNENAĐENJE MNOGIH! Ivan Marinković DOŠAO NA ROĐENDAN kod malog Željka u Niš: Evo kako ga je Marija Kulić DOČEKALA

Rijaliti -

Bivša zadrugarka Miljana Kulić je sa svojom porodicom organizovala proslavu petog rođendana sina Željka, a veselju je prisustvovao i njegov otac, Ivan Marinković.

Iako se mesecima unazad dosta spekuliše o odnosu bivših ljubavnika, Miljane i Ivana, koji je tokom trajanja rijalitija bio dosta turbulentan, kao i o Marinkovićevom odnosu sa sinom, čini se da je sada sve u najboljem redu.

Marija Kulić
foto: Printscreen Instagram

Kako prenose mediji, Ivan je bio pozvan na slavlje povodom Željkovog rođendana, a dočekala ga je, kao prava domaćica, Miljana Kulić.

Marija Kulić
foto: Printscreen Instagram

On je tokom proslave sedeo pored Miljaninih oditelja, marije i Siniše, sa kojima je često bio u sukobu, te je očigledno da su nakon "Zadruge 6" izgladili odnose.

Podsetimo, Ivan od rođenja nije imao kontakt sa sinom, sve dok nije ušao u šestu sezonu "Zadruge", gde je uspeo da ostvari odnos sa malim Željkom. On se i posle izlaska iz rijalitija viđao sa Kulićima kako bi provodio vreme sa sinom, a njegovo prisustvo na rođendu je samo potvrdilo to da je Marinković uspeo da izgladi odnose sa Marijom i Miljanom.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

09:41

Ivan Marinković - biću razočaran ako Ana pobedi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track