MEDENI MESEC IZ SNOVA! Anita i Matora se uslikale na aerodromu, uputile se na poznatu LUKS DESTINACIJU: Sijaju od sreće! (FOTO)
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock, Ilustracija

uživaju

MEDENI MESEC IZ SNOVA! Anita i Matora se uslikale na aerodromu, uputile se na poznatu LUKS DESTINACIJU: Sijaju od sreće! (FOTO)

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora stale su na ludi kamen početkom jula u Crnoj Gori, a sada je došao trenutak da odu na medeni mesec.

Njih dve su se juče pripremile za put tako što su otišle na infuziju, a danas su se uslikale na aerodromu "Nikola Tesla".

Anita Stanojlović
foto: Printscreen Instagram

Bivše zadrugarke su odlučile da odu na Zanzibar, egzotičnu destinaciju, za koju se odlučuje sve više srpskih turista.

Inače, Anita je nedavno gostovala u emisiji "Narod pita", gde se posvađala sa svojim bivšim Markom Markovićem upravo zbog braka sa Matorom.

- Nisam rekao da ne verujem u njihov brak, samo sam skeptičan. Bilo je dosta tu svađa. Ne mogu da verujem da neko sebi dozvoli da kaže nekom s kim je u vezi sve najgore. Ja nisam sebi dopuštao da nekog psujem, pljujem i spominjem članove porodice. Ja bih prekinuo takav odnos. Ako nekog voliš, tog ne psuješ. Kada ti do nekog nije stalo, onda te briga. Preskočile ste vezu, pa odmah ušle u brak - rekao je Marko Aniti.

Matora, Anita Stanojlović
foto: Printscreen/Instagram, Petar Aleksić

- U mom odnosu sa Matorom nije bilo preteških reči. Matora je mene odbranila čak i kad nismo bile zajedno, a Marko nikada svoju devojku nije odbranio, da se razumemo. Marko, ti si vređao Milicu i mene, a imao si nešto sa nama. Nedavno sam videla šta si sve rekao kad sa ti mazala nokte, ni to nije normalno. Matora bar to nije radila. Bile smo u vezi - odgovorila je Anita.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track