BEBICA ZA ELITU SPREMIO SVE DOKAZE! Raskrinkava PREVARE, AFERE, IZNUDE, ucene i LAŽI Kulića, ima i KECA U RUKAVU!
Foto: Printscreen/Pink

ozbiljno se naoštrio

BEBICA ZA ELITU SPREMIO SVE DOKAZE! Raskrinkava PREVARE, AFERE, IZNUDE, ucene i LAŽI Kulića, ima i KECA U RUKAVU!

Rijaliti -

Žestoki rat Nenada Macanovića Bebice i porodice Kulić uveliko traje, a oni gotovo svakodnevno iznose prljav veš i optužbe na račun suprotne strane.

Bebica će navodno postati deo Zadruge 7, a cilj će mu biti raskrinkavanje Marije Kulić.

- Kada Bebica bude pokazao njeno pravo lice i kada je bude raskrinkao,Mariji neće biti dobro. Ne želim nikome da završi u bolnici, ali neka se spremi za totalnu osvetu. Kada je uspela njega da prevesla, jasno je da joj ništa nije sveto. Bebica je spremio sve dokaze, ima karte u rukavu. Tu su dokazi o raznim aferama, o Marijinim prevarama, ucenama i svemu što je radila Miljani iza ređa. Nenad je bio svedok svega i ne može više da ćuti, ne želi više njena zlodela da stavlja pod tepih - rekao je Bebicin prijatelj.

Nenad Macanović Bebica
foto: printscreen youtube

- Objasniće kako je došlo do potpisivanja tog ugovora, gde su njegovi honorari i sve o aferi sa parama. Istina će konačno da se sazna i da li je Marija zaista monstrum majka, kako je njena ćerka Miljana javno nazivala na televiziji - rekao je izvor za Skandal.

Kako pomenuti list saznaje, Bebica je ugovorio uslove za Elitu, a ono što će reći zauvek će promeniti sliku koju narod ima o Kulićima.

kurir.rs

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track