BEBICA SKOVAO PAKLENI PLAN! Ulazi u Zadrugu 7 sa namerom da totalno uništi Kuliće, spremio i DOKAZE o raznim AFERAMA
Foto: Printscreen/Pink

NEĆE IM BITI DOBRO

BEBICA SKOVAO PAKLENI PLAN! Ulazi u Zadrugu 7 sa namerom da totalno uništi Kuliće, spremio i DOKAZE o raznim AFERAMA

Rijaliti -

Bivši rijaliti par Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić, danima unazad vode medijski rat, te putem društvenih mreža svakodnevno iznose optužbe na račun jedni drugih.

Iako porodica Kulić neprestano iznosi prljav veš o nekadašnjem zetu, kako mediji prenose, Bebica će u sledećoj sezoni "Zadruge 7 elite" navodno raskrinkati Mariju i Miljanu, zbog čega i ulazi u rijaliti.

Nenad Macanović Bebica, Marija Kulić
foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić

- Kada Bebica bude pokazao njeno pravo lice i kada je bude raskrinkao, Mariji neće biti dobro. Ne želim nikome da završi u bolnici, ali neka se spremi za totalnu osvetu. Kada je uspela njega da prevesla, jasno je da joj ništa nije sveto. Bebica je spremio sve dokaze, ima karte u rukavu. Tu su dokazi o raznim aferama, o Marijinim prevarama, ucenama i svemu što je radila Miljani iza ređa. Nenad je bio svedok svega i ne može više da ćuti, ne želi više njena zlodela da stavlja pod tepih - rekao je Bebicin prijatelj.

Marija Kulić, Miljana Kulić
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

- Objasniće kako je došlo do potpisivanja tog ugovora, gde su njegovi honorari i sve o aferi sa parama. Istina će konačno da se sazna i da li je Marija zaista monstrum majka, kako je njena ćerka Miljana javno nazivala na televiziji - rekao je izvor za medije.

Kako mediji navode, Bebica je ugovorio uslove za Elitu, a ono što će reći zauvek će promeniti sliku koju narod ima o Kulićima.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:13

Miljana Kulić nastupila u Zagrebu, napravila euforiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track