NECI UGROŽENO ZDRAVLJE, IDE NA OPERACIJU! Zadrugar se oglasio, mora da smanji želudac: Imam 140 kg, TEŠKO DIŠEM, boli me kičma...
Foto: Pritnscreen

NECI UGROŽENO ZDRAVLJE, IDE NA OPERACIJU! Zadrugar se oglasio, mora da smanji želudac: Imam 140 kg, TEŠKO DIŠEM, boli me kičma...

Rijaliti -

Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Neca Lazić pod hitno mora da smrša. Njemu je zbog debljine, kako je otkrio na lajvu koji je držao na Tiktoku, zdravlje ozbiljno ugroženo.

Neca Lazić
foto: Pritnscreen

On je priznao da je svestan da prirodnim putem ne može da smrša pa se odlučio na operaciju želuca. Kaže da je to jedino rešenje za njegov problem.

- Idem na operaciju smanjenja želuca. Imam 140 kilograma i teško ću da smršam prirodnim putem. Salo na vratu mi pritiska dušnik i štitnu žlezdu, pa noću teško dišem, a boli me i kičma. Operacija će me koštati 2.500 evra i skinuće mi 90 odsto želuca. Želim da smršam. Voleo bih da gubim 5 kilograma mesečno i da u jednom momentu skinem 40 kilograma - rekao je Lazić, ali nije otkrio datum operacije.

Od zadrugara, podsetimo, na ovu operaciju je išla i Miljana Kulić koja ju je umalo koštala života. Nakon intervencije ona se suočila sa ozbiljnim komplikacijama.

Kurir

Bonus video:

00:49

Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track