"DVE UČESNICE SU BILE U NAŠOJ VILI KOD STEFANA" Osman Karić otkrio da se njegov sin zaljubio, a ovo je rekao o Nataši Šaviji! OBRT
Foto: Kurir

"DVE UČESNICE SU BILE U NAŠOJ VILI KOD STEFANA" Osman Karić otkrio da se njegov sin zaljubio, a ovo je rekao o Nataši Šaviji! OBRT

Rijaliti -

Osman Karić i njegova supruga Kristina danima su najavljivani kao učesnici "Elite". Njih dvoje su se pojavili ispred hotela u kojem su smešteni učesnici, ali ipak nisu ušli u sobu. Oni su došli u pratnji Luke Masa, kojeg su nahvalili i poručili da on ima šta da pokaže.

Zadruga, Osman Karić
foto: Kurir

- Bila je priča da ću ući u rijaliti, međutim ipak neću ulaziti. Čast mi je da su me pozvali sa suprugom, ali ne želimo da rušimo našu intimu. Bićemo kod kuće i pratićemo sve šta se bude dešavalo.. Stefana morate pitati da li će ući, ali 99 posto da hoće, ja bih voleo - rekao je Karić i otkrio da su neke od učesnica bile u njegovom domu kao Stefanove gošće.

Nataša Šavija, Osman Karić
foto: Nenad Kostić, Kurir, Printscreen

- Imaju bar dve učesnice koje su bile u vili kod mog sina. Međutim, ne smem o tome ništa da pričam. Stefan mislim da se u međuvremenu zaljubio, ali ni ja ne znam ko je devojka - ispričao je Osman.

05:37

Osman Karić

Karić je progovorio i o Nataši Šaviji, koja je optužila njegovog sina za brutalno prebijanje, s kojom je ostvario kontakt i rekao da se sve polako stišava, a šta je sve rekao pogledajte u videu.

Kurir/ M. J.

Bonus video:

00:18

Karić Osman došao sinu Stefanu u zatvor

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track