SUDAR TITANA! Palo prvo suočavanje Miljane i Đedovića nakon SVAĐE, evo kako mu se pravdala Nišlijka: Mene je ZABOLELO SVE TO!
Foto: Printscreen/Pink TV

ZAKOPALI RATNE SEKIRE?

SUDAR TITANA! Palo prvo suočavanje Miljane i Đedovića nakon SVAĐE, evo kako mu se pravdala Nišlijka: Mene je ZABOLELO SVE TO!

Rijaliti -

Miljana Kulić i Marko Đedović odlučili da stave sve karte na sto i porazgovaraju o svom odnosu.

- Prvo sam tebi pustio poruku Miljana i pitao te šta se dešava. Ja sam i tvojoj majci rekao kad smo se dopisivali svaki dan, kako je do juče sve bilo dobro a sada ništa ne valja? Nije normalno da teraš nekoga da se j**e na silu. Drugo, ja nemam veze sa tim fan profilom, ne stignem ni da uđem da proverim šta se dešava - rekao je Đedović.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink TV

- Mene je zabolelo jer sam mislila da ti stojiš iza te fan grupe i videla sam da se pratiš sa Bebicom. Objasniću ti sve kada budemo nasamo, kada se steknu uslovi, sešćemo i pričati -rekla je Miljana.

- Otkud sam ja znao da vama dolaze izvršitelji, da li je on vozio dete Ivanu, iskreno meni je smešna bila priča da neko gura čačkalicu u strujomer. Poslao sam iste poruke i tebi njemu posle a da sam hteo da se svađam sa tobom napisao bih ti puši ku**c -rekao je Marko.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Pink TV

- Moramo da završimo priču i da ti kažem izvini ako hoćeš da prihvatiš. Jer Ermina je jela go**a i rekla da imaju istog mentora, ja te zvala a nisi se javio, videla praćenje i napala te bez ikakvog razloga. Pogrešno sam protumačila i rekoh u sebi, ovaj opet stavlja du*e gde se ku**i mere -završila je Miljana.

Podsetimo, Marko nam je pre ulaska u elitu priznao da je sa kontroverznom Nišlijkom u zavadi, ali po svemu sudeći na pomolu je pomirenje.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track