PROCURIO TAJNI SPISAK UČESNIKA ELITE! Na njemu se nalazi ovih SEDAM imena, čim kroče u Šimanovce nastaće POTPUNI HAOS
Foto: Petar Aleksić

PROCURIO TAJNI SPISAK UČESNIKA ELITE! Na njemu se nalazi ovih SEDAM imena, čim kroče u Šimanovce nastaće POTPUNI HAOS

Rijaliti -

Čak 56 učesnika uselilo se na velelepno imanje u Šimanovcima, međutim navodno će u rijaliti uskoro ući i neki poznati bivši rijaliti učesnici i boriće se za prvi nagradu od 100.000 evra, dok će se i drugoplasirani i trećeplasirani opariti.

Među imenima koja su se našla na imanju su i ona velika poput Miljane Kulić, Mensura Ajdarpašića, Milene Kačavende, Marka Đedovića, Marka Janjuševića Janjuša, Nenada Macanovića Bebice, Teodore Radoičić i mnogih drugih. No, čini se da se čuvaju i veliki rijaliti veterani za kasnije dane.

Naime, na Instagramu u okviru jedne fan stranice "Elite" isplivao je spisak učesnika koje produkcija rijalitija navodno čuva u strogoj tajnosti.

Elita, Aneli Ahmić
foto: Petar Aleksić

Kako su naveli u pomenutoj objavi, deo "Elite" bi navodno trebalo da postanu i Stanija Dobrojević, koja je već glavna tema u Beloj kući, jer je optužena da je rasturila brak i ukrala supruga starlete i nove učesnice Anele Ahmić.

Stanija, inače, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa svojom novom jačom polovinom, koju je vešto krila od očiju javnosti, da bi se na kraju ispostavilo da se navodno radi o milioneru Asminu Durdžiću.

Stanija Dobrojević
foto: Instagram, Printscreen:instagram/ANELI_HANCY

Kako se dalje navodi, na imanje u Šimanovcima bi trebalo da se useli i Marko Osmakčić, koji je tokom pete sezone "Zadruge" zajedno sa svojom porodicom uspešno lažirao smrt oca Franja Osmakčića, i to samo kako bi pobegao iz rijalitija.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Navodno, u "Elitu" će ući i pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, kao i prošlegodišnja drugoplasirana učesnica Ana Ćurčić, zatim Fran Pujas, Lazar Čolić Zola.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen/Instagram

Na svačije iznenađenje, starleta i pevačica Senada Nurkić, poznata kao Maca Diskrecija, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi", a zatim i prvoj sezoni "Zadruge", gde je osvojila sedmo mesto.

Maca Diskrecija
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/srbija danas

Bonus video:

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track