"JA SAM NAJPLAĆENIJI RIJALITI IGRAČ IKADA" Milena Kačavenda ušla u "Elitu" da raskrinka Anu i Bulića, za to će biti debelo plaćena
Foto: Printscreen TV Pink

novac najveći motiv

"JA SAM NAJPLAĆENIJI RIJALITI IGRAČ IKADA" Milena Kačavenda ušla u "Elitu" da raskrinka Anu i Bulića, za to će biti debelo plaćena

Rijaliti -

Učesnica "Elite 7", Milena Kačavenda, otkrila je u komentarima ispod objave na Instagramu da je ona najplaćeniji rijaliti igrač ikada.

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić
foto: Petar Aleksić

Milena Kačavenda postala je javnosti prepoznatljiva kao vatrena podrška Ane Ćurčić. Ona je zdušno branila svoju kumu, da bi po njenom izlasku iz rijalitija među njima došlo do raskola.

Milena se trenutno nalazi u "Eliti 7", gde redovno rešeta po svojoj nekadašnjoj drugarici, ali i Aci Buliću. Ona je i pre ulaska najavila haos, a tik pred početak u sklopu prepiske u komentarima na Instagramu, Kačavenda je šokirala tvrdnjom da je najplaćeniji učesnik ikada.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen

- Najzad ti je uspeo plan da uđeš, kako se lepo iz senke borila i eto, najedi se. Verovatno kao i svi ne ulaziš zbog para nego da se zezaš, auuu - glasio se je jedan od komentara, a temperamentna Milena se nadovezala:

- Pa, naravno zbog para, šta si mislio/la. Za tvoju informaciju, ja sam najplaćeniji igrač ikada - napisala je ona.

Kurir/ Informer

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track