MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA SVE O ULASKU U ZADRUGU 7! Priznala da niko neće ostati imun na njenu novu zadnjicu, ovo joj je PLAN
Foto: Printscreen/Instagram

konačno

MAJA MARINKOVIĆ OTKRILA SVE O ULASKU U ZADRUGU 7! Priznala da niko neće ostati imun na njenu novu zadnjicu, ovo joj je PLAN

Rijaliti -

Produkcija i čelnici Pinka najavili su večeras vanredno ubacivanje u rijaliti Elita 7, a u spoljnom svetu se uveliko nagađa ko bi to od večeras mogao da postane novi učesnik i pomrsi konce već aktuelnim takmičarima, te mnogi komentarišu da je jedna od potencijalnih i Maja Marinković.

Inače, Maja Marinković se pre nekoliko dana na jednoj privatnoj klinici podvrgla operaciji zadnjice, te je u svoju pozadinu ugradila čak 840 kubika, te se sada oglasila i otkrila njene buduće planove i da li planira da uskoro uđe u rijaliti, s obzirom da već svi željko iščekuju njen ulazak.

Maja Marinković
foto: Printscreen

- S Obzirom na moju operaciju i dalje neću ulaziti u Elitu. Postoperativni oporavak teče odlično, još malo i sve će da zaraste. Izgledam odlično - priznala za Marinkovićeva za medije, te jasno stavila do znanja da će publika i njeni fanovi morati još neko vreme da sačekaju da ona postane deo rijalitija.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

Maji su doktori naložili strogo mirovanje u narednom periodu, te da prvih 14 dana leži na stomaku, dok potpuni oporavak traje mesec dana.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:09

Maja Marinković pokazala novu zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja