"BAŠ NEMA SREĆE, ALI DA DRUGAČIJE BIRA..." Đedović bez dlake na jeziku o braku Ša i Vanje, Kačavenda zgrožena njenom ODLUKOM!
Foto: Pritnscreen/Instagram

OPLELI

"BAŠ NEMA SREĆE, ALI DA DRUGAČIJE BIRA..." Đedović bez dlake na jeziku o braku Ša i Vanje, Kačavenda zgrožena njenom ODLUKOM!

Rijaliti -

Milena Kačavenda i Marko Đedović prokomentarisali su krah braka Nenada Aleksića Ša i Vanje Aleksić, koji su se nedavno razvojili i odlučili da svoj odnos stave na pauzu.

Reper je nakon svega odlučio da se skloni i postao aktuelni učesnik "Elite".

Marko Đedović
foto: Printscreen

- Jadan Šaki, smršao osam kila za 5 dana... Navodno su se dogovorili da se malo ohlade, pa kad izađe će videti šta će. Nema sreće, mada, da drugačije bira... Ne znam više šta da mu kažem - govorio je Marko o reperu.

- Sinoć mi je pričao da je bio posesivan i ljubomoran i da je njoj to smetalo, tamo vamo... - nastavio je Marko.

- Druže, kako možeš da furaš sa nekim dva tri meseva i udaš se? Pričam o ženama. Posle se čudiš... - dodala je Milena.

- Ma to je klinka, dete - izjavio je Đedović.

Nenad Aleksić Ša
foto: Printskrin/Instagram

Podsećanja radi, Nenad i Vanja nakon nekoliko meseci veze, izgovorili su sudbonosno "da" i obavili građansko venčanje, a na leto su napravili svadbu za pamćenje nakon koje su naprasno odlučili da se raziđu.

Nekoliko dana pre ulaska repera u "Elitu", prepucavali su se putem medija i Instagrama ali i priznali da nisu stavili konačnu tačku na svoj odnos, kao i da sve zavisi od Vanje.

Kurir.rs

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track