Najnovije vesti

JEZIVE PRETNJE MILENE KAČAVENDE LEDE KRV! Samo prišla učesniku Elite i kroz zube mu prosiktala, njene reči teraju strah u kosti
Foto: Pritnscreen

JEZIVE PRETNJE MILENE KAČAVENDE LEDE KRV

JEZIVE PRETNJE MILENE KAČAVENDE LEDE KRV! Samo prišla učesniku Elite i kroz zube mu prosiktala, njene reči teraju strah u kosti

Rijaliti

Tenzija između Milene Kačavende i Uroša Stanića ne prestaje, te se neretko pokače pred kamerama u "Eliti", međutim, mnogi gledaoci popularnog rijalitija ostali suu čudu kada je "kuma nacionale" u ranim, jutarnjim časovima prišla cimeru i uputila mu pretnje koje lede krv u žilama.

Naime, Stanić je u svom maniru pravio opštu pometnju u kući "odabranih", a kako nema dlake na jeziku, uspeo je da potkači i Kačavendu i njen čopor koji je non-stop prati po imanju u Šimanovcima, posebno Luka Majčica, kojeg je mladi tiktoker prozvao da se šlihta Mileni.

Milena Kačavenda
foto: Pritnscreen

- Ti si njena pudlica. Ti bi želeo da budeš sa njom, ti voliš starije tete. Ti voliš "milfare", znam ja! Prava si njena pudlica, pratiš je svuda - pričao je Uroš kao navijen.

- Ja bih nju oženio. Vidiš kako žena super izgleda - istakao je Luka.

- Imam najbolje je**ače - kazala je Kačavenda raskalašno, uživajući u komplimentima, međutim, situacija se zahuhtala kada se Stanić povukao i seo na garnituru u ćošku, a Milena mu je prišla i unela mu se u facu. - Šta hoćeš ti? Miruj, bre, je**m li ti majku... Nabijem ti k**ac u dupe i miran - zapretila je Kačavenda promuklim glasom, te zatim demonstrativno napustila prostoriju, dok je tiktoker ostao zatečen njenim rečima.

kurir.rs

Bonus video:

02:58

Milena Kačavenda - Spremila sam nastup čim uđem u rijaliti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track