ON JE U SUZAMA NAPUSTIO ELITU! Celi Šimanovci u šoku, kroz suze otkrio za čim to ŽALI, a onda žestoko opleo po Aneli (VIDEO)
Foto: Printscreen

kraj igrice

ON JE U SUZAMA NAPUSTIO ELITU! Celi Šimanovci u šoku, kroz suze otkrio za čim to ŽALI, a onda žestoko opleo po Aneli (VIDEO)

Rijaliti -

Nominovani učesnici za izbacivanje iz Elite bili su Teodora Delić, Ramiz Gusinac i Tijana Dimitrijević.

Voditelj Darko Tanasijević objasnio je nominovanima pravila igrice koja će pobedniku duplirati glasove. Teodora Delić je pobedila u igrici.

- Svako neka uzme svoju kantu, i treba da provuče da vam kanta bude na leđima. Kada krene muzika imate određeno vreme i minutažu da ih ubacite odpozadi u kantu. To morate da radite u vis - rekao je Darko.

Zbog najmanjeg broja vaših glasova Elitu je napustio Ramiz Gusinac.

84 posto glasova ima Teodora Delić, 11 posto glasova ima Tijana Dimitrijević, 5 posto glasova ima Ramiz Gusinac i on napušta Elitu - rekao je Darko.

- Uopšte mi nije žao što sam bio ovakav, žao mi je što nisam dobijao dovoljno reč da kažem nešto lepo, ali sam se toliko odmorio i bio mi je prelepo - rekao je Ramiz.

Ramiz Gusinac je zatim napisao pismo i odredio novog vođu.

- Kao vam deluje Predsednik - upitala je Dušica.

Ulazak je užasan. Mislio sam da je Uroš najgori, ali ipak je ovaj mnogo gori. Ne znam da li su stvarno takvi, ali ovo je strašno - rekao je Ramiz.

Hvala vam mnogo, volela bih da vas vidim ponovo kao učesnika - rekla je Dušica.

Hteo bih da se zahvalim svim starim učesnicima koji su me podržali i Boži, Mići koji je bio i dan i noć sa mnom, pružio mi je sve što je trebalo, Mića je jedan veliki gospodin i bez njega je ovo nemoguće da se odradi. Janjuš je jedan čovek koji se rađa u milijardu ljudi - rekao je Ramiz.

Jel Aneli razmišlja o Janjušu? - upitala je Dušica.

- Ne znam, protiv te devojke nemam ništa. Jedino što znam da nije lepo da o porodici s kojom si provela 3 godine i da je sad blati - rekao je Ramiz.

kurir.rs

Bonus video:

02:20

Ramiz Gusinac - devojke u današnje vreme preteruju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track