NOVI TRANSFER BLAMA SLAĐE LAZIĆ: Najpoznatiji vulkan je TORNADO, a srpsko SVETSKO ČUDO je KAČAMAK! Briljirala neznanjem!
Foto: Printscreen/Zadruga

URNEBESNO

NOVI TRANSFER BLAMA SLAĐE LAZIĆ: Najpoznatiji vulkan je TORNADO, a srpsko SVETSKO ČUDO je KAČAMAK! Briljirala neznanjem!

Rijaliti -

Da učesnici "Elite" barem dobar deo njih, kao i većina likova koji su defilovali kroz sve sezone svih rijaliti formata nisu baš najobrazovaniji, to je svima jasno. Dok su neki izrazito dobri "klikeraši" i brzopotezni u svom javnom nastupu, ima i onih koji nevešto pokušavaju da sopstvenu neobrazovanost prikriju skupocenim stilom života (ili barem tako misle).

Slađa Lazić
foto: Printscreen

Ono što se često viđa na malim ekranima u pomenutim programima, jeste upravo ovakav sunovrat mahom mlađe generacije, koja nije ni svesna koliki je to zapravo propust. Na red da "zablista", došla je i Slađa Lazić, a evo i kako.

Dok je sedela sa jednim od učesnika koji sebe voli da nazove Predsednik (i ranije je istupao pod ovim pseudonimom), dotakli su se raznih tema, od toga šta sve spada u svetska čuda, pa do toga koji vulkani postoje. Tu je Slađa briljirala.

- Svetska čuda koja su iz Srbije su kačamak, gibanica i komplet lepinja - šokirala je Slađa ovom izjavom, a onda otkrila da ne zna imena vulkana.

Slađa Lazić
foto: Printskrin/Instagram

- Najpoznatiji vuklan je recimo, tornado - nastavila je da "briljira" zadrugarka, pa istakla da ne zna ni koliko je 7x8, ali da bi možda znala koliko je 8x8.

Malo je reći da su gledaoci ostali zatečeni ovakvim izjavama i neznanjem koje je Lazićeva pokazala. Ono što su na kraju konstatovali, jeste da je važno da ona vozi dobar auto - Porše.

Na koji način je još zablistala, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Kurir.rs/SrbijaDanas

Bonus video:

02:50

Taki Marinković o nasilju nad Majom Marinković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track