ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE SUPRUGE IVANA MARINKOVIĆA I NIKOLE LAKIĆA: "Stavi me prvog na spisak..." Ovo mu je bilo jako VAŽNO
Foto: Printscreen

puče tikva!

ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE SUPRUGE IVANA MARINKOVIĆA I NIKOLE LAKIĆA: "Stavi me prvog na spisak..." Ovo mu je bilo jako VAŽNO

Rijaliti -

Izrevoltiran ponašanjem nekadašnjeg druga Nikole Lakića, Ivan Marinković je danas otkrio da je takmičar "Elite" na sve moguće načine pokušavao da uđe u rijaliti. Između ostalog, kako je Ivan naveo, Lakić je molio Marinkovićevu suprugu Jelenu da sa njom pođe na televiziju, kako bi se eksponirao.

Ivan je najavio da će "sahraniti" Lakića, a večeras su na njegovom profilu osvanule Nikoline privatne prepiske sa Jelenom.

Ivan Marinković
foto: Printscreen Instagram

Ivan je najavio da će "sahraniti" Lakića, a ubrzo nakon toga su na njegovom profilu osvanule Nikoline privatne prepiske sa Jelenom.

- Kad mačke nema, miševi kolo vode - objavio je preko storija Ivan Marinković, a potom podelio Lakićeve poruke.

- Evo ti broj, ako nemaš, Jeco - započeo je Lakić, pa nastavio:

- Stavi me prvog na spisak, jer mi je to možda i ključna karta za ulazak, pored novinskih članaka koje ću da dam, ako se odlučim za taj korak... ništa ne znači jer je ostvaren i drugima, a ja ću već da iznesem hvalospeve na Ivanov račun i taman da iznesem pikanterije o mnogima u "lajvu". Hvala, ljubim puno - napisao je Nikola Jeleni.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja