HITNA ODLUKA U "ELITI"! Ovaj učesnik je automatski nominovan
Elita, Foto: Printscreen

šok

HITNA ODLUKA U "ELITI"! Ovaj učesnik je automatski nominovan

Rijaliti -

Kao i svakog petka, učesnici "Elite" koji su ove nedelje izabrani da borave u kući "Odabranih", nominovali su po jednog cimera koji bi u nedelju veče mogao da se nađe pred izbacivanje.

Sa najvećim brojem glasova izabran Nikola Jovanović, poznatiji kao Predsednik, izabran da bude ovonedeljni jedan od tri nominovana takmičara.

Elita
foto: Printscreen

- Odabrani, kao što znate, petkom je na vama važan zadatak. Odabrani ne mogu nominovati istu osobu dva puta zaredom, primetili smo da olako shvatate ovaj zadatak kao i da vaša obrazloženja nisu takva. Treba da nominujete onoga ko po vama treba da napusti "Elitu", kao i onog kom biste voleli da vidite leđa. Neophodno je da obrazložite svoju nominaciju. Počnite odmah - glasilo je pismo Velikog šefa koje je stiglo na adresu imanja u Šimanovcima.

- Ja ću nominovati osobu koja mi je bila u jednom trenutku zanimljiva, to je ovaj Predsednik, kreten. Sada mi je naporan, iritantan, provokator. Moram da kažem da je Helena najnemoralnija devojka koja je ušla ovde, ta devojka bi se je**la sa bilo kim. Neću da je vređam, ali je baš ono...Pih - rekao je Janjuš.

Nikola Jovanović
foto: Printscreen Zadruga

- Što se mene tiče, Helenu bih ostavio da pokaže ko je i šta je, tek što je počela. Ja ću da se složim sa Janjušem i nominovaću Predsednika. Čovek mi je iritantan, on se nakači samo da bi izazvao nekoga, kačio se na devojke koje su imali neke momke - istakao je Bebica.

Kurir.rs / Alo

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track