POLA MILIONA EVRA IPAK NIJE SVE SPISKALA NA PROVODE: Matora je nešto uložila i u kuću - NOVA FASADA, PROZORI... Ovo je ZAPUŠTENO
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Paparazzo lov

POLA MILIONA EVRA IPAK NIJE SVE SPISKALA NA PROVODE: Matora je nešto uložila i u kuću - NOVA FASADA, PROZORI... Ovo je ZAPUŠTENO

Rijaliti -

Društvene mreže preplavili su stari snimci kuće Jovane Tomić Matore u Železniku, snimljeni 2018. godine. U to vreme kuća zaista nije izgledala ni dovršeno, ali je i kao takva bila više nego dovoljna za lep život.

Mnogi su osudili Matoru jer od pola miliona evra, a koliko je do sada zaradila u rijaliti programima navodno ni evro nije uložila u renoviranje porodičnog doma.

Jovana Tomić Matora
foto: Paparaco lov printscreen

Ipak, kuća u Železniku je renovirana, fasada sređena, postavljeni su novi prozori i vrata i sve izgleda skroz drugačije nego ranije.

Sređena je i kapija, a ono što nije dovršeno jeste pomoćni objekat koji je i dalje zapušten, dok fali da se uradi i terasa na spratu.

Podsetimo, Matora je u žiži javnosti zbog javne izdaje i prevare koju je doživela od supruge Anite Stanojević.

Tomićka je jednom prilikom ispričala da je od rijalitije uzela pola miliona uzela od rijalitija.

- Iz Zadruge, za šest sezona, sa kaznama, preko pola miliona sam uzela. Imala sam restoran, imam kafić, 8000 evra za nedelju dana prosečno sam trošila u klubovima i restoranima, imala sam kaznu od 10.000 evra za Irmu što sam je gurnula jednom. Ja ne mogu da verujem da sam 60.000 evra potrošila na izlaske - izjavila je Matora, koja je kako je ispričala gomilu novca potrošila na izlaske, međutim kuću u naselju Železnik, na periferiji Beograda, nije sredila.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track