ŠOK! MAJA MARINKOVIĆ SPAKOVALA CELI ORMAN ZA ŠIMANOVCE: Pogledajte PUN kombi crnih DŽAKOVA, čak 28, STARLETA spremna za Elitu
Foto: Petar Aleksić, Instagram

ŠOK! MAJA MARINKOVIĆ SPAKOVALA CELI ORMAN ZA ŠIMANOVCE: Pogledajte PUN kombi crnih DŽAKOVA, čak 28, STARLETA spremna za Elitu

Rijaliti -

Starleta Maja Marinković uskoro ulazi u "Elitu", a njen otacTaki Marinković i ove sezone je ispraća i pruža punu podršku.

Naime, pripreme za ulazak u rijaliti su već uveliko u toku, a dok Maja uživa u poslednjim satima napolju, njen otac zadužen je za pakovanje i transport njene odeće i ličnih stvari.

00:27

Maja Marinković ide u Elitu i nosu pun kombi stvari

Poznato je da učesnici svoju garderobu unose u crnim džakovima, ali je Maja iz sezone u sezonu ubedljivi pobednik kada je u pitanju količina stvari koje unese na imanje.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Taki je sada usnimio kako spakovane stvari koje nisu mogle da stanu u njihov automobil, već je morao da iznajmi veliki kombi kako bi naslednici obezbedio sve što je želela da ima u "Eliti".

- 28 punih džakova, evo, da ne pomislite da je prazno - rekao je Marinković dok je snimao kombi pun vreća sa Majinim imenom i uz video napisao: "Haos je počeo"!

Inače, Maja je krajem leta išla na povećanje zadnjice, a kako je izvor blizak starleti otkrio, ona nije zadovoljna rezultatom.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:09

Maja Marinković pokazala novu zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track