ŠOK TVRDNJE ANITINE DRUGARICE: Ostala je TRUDNA sa ovim POZNATIM pevačem MESEC dana pre venčanja s Matorom! A evo šta kaže folker
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

ŠOK TVRDNJE ANITINE DRUGARICE: Ostala je TRUDNA sa ovim POZNATIM pevačem MESEC dana pre venčanja s Matorom! A evo šta kaže folker

Rijaliti -

Anita Stanojlović navodeno je abortirala dete mladog ljubavnika, inače poznatog pevača Joce Stefanovića, s kojim je navodno varala partnerku Jovanu Tomić Matoru mesec dana pre venčanja. Mlada starleta koja trese domaću javnost poslednjih nekoliko dana zbog razotkrivenih detalja u vezi s preljubom koju je počinila sa Mateom Car iz Hrvatske i tako slomila srce partnerki prećutala je da je imala ljubavnika čiju je bebu abortirala nedelju dana pre ulaska u "Elitu".

- Mi koji znamo kakva je to mala namiguša, nećemo da ćutimo i sve što znamo o tom malom ološu ima da iznesemo u javnost. Anita se družila sa mnom, jele smo i pile zajedno, ali ne podnosim lažove. Matora je plaćala sve njene cehove, prohteve i slično. Nisam imala hrabrosti da Matoroj sve kažem pre nego što je ušla u "Elitu“, ali sam sada rešila da olakšam sebi i ispričam šta joj je sve Anita radila napolju iza leđa - počinje priču prijateljica koja se s njima intenzivno družila poslednjih meseci.

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

- Anita obožava muškarce, nije istina da se prebacila samo na žene. Matora veruje u tu šuplju priču, ali znam šta je ta mala radila u izlascima kad Jovana nije bila s nama. Naložila se jedno vreme da idemo po kafanama, a sve zbog lepog pevača Joce Stefanovića, za kojim je odlepila. Ona je Jocu upoznala letos na jednom splavu gde je pevao. Nakon njegovog nastupa sedeli su u istom društvu, nastavili da piju, da bi posle toga Joca nju povezao kući, s obzirom na to da nije bio pijan. U kolima su se odmah smuvali, a onda su se videli još nekoliko puta i Anita je slučajno zatrudnela. Dobila je fras kad je saznala da je u drugom stanju, tresla se da Matora ne sazna - priča prijateljica.

- Posle nekog vremena rekla je Joci i oboje su konstatovali da je abortus neminovan i jedino rešenje, što je ona i uradila. Od tada se više nisu ni videli, ni čuli, a Anita je ubrzo ušla u "Elitu". Jovana će da presvisne kad bude saznala za ovaj detalj, koji je Anita vešto sakrila. Danima ju je molila da odu i odrade veštačku oplodnju, da nađu donatora sperme da bi imale zajedničko dete, a ova je odbijala da to uradi, rekavši da je još rano, a onda je zatrudnela, pa i abortirala.

Joca Stefanović
foto: Kurir televizija

Pevač Joca Stefanović demantovao je ovu priču i poručio da ne poznaje nikakvu Anitu.

- Izvinite, ali ja ne znam ni ko je Anita. Nikada se nismo sreli ni videli.

kurir.rs/s.telegraf/republika

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track