Najnovije vesti

"ONA JE OBIČNA SELJANČURA!" Pevačica oplela po Aniti, pomenula i šta je radila PRE RIJALITIJA, pa je JAVNO RASKRINKALA: Bila je...
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

ŠOK TVRDNJE

"ONA JE OBIČNA SELJANČURA!" Pevačica oplela po Aniti, pomenula i šta je radila PRE RIJALITIJA, pa je JAVNO RASKRINKALA: Bila je...

Rijaliti -

Sandra Čaprić je prokomentarisala sunovrat braka Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, prilikom čega se osvrnula na njenu svađu sa Stanojlovićevom, koja datira od momenta kada je bacila sat, koji je ona poklonila njenoj još uvek zakonitoj ženi.

- Šta mislite o Anitinoj izjavi da neće dati Matoroj razvod? - upitala je voditeljka.

Matora, Anita Stanojlović
foto: Printscreen

-Anita je jedna jako pokvarena i bezobrazna osoba. Ona je jedna obična seljančura. Mami sam obećala da ću biti sad fina, ali svi znaju da sam iskrena. Kad sam zvala da čestiram Matoroj i njoj, Anita mi je rekla da je bacila sat, koji sam dala Matoroj, a to je sat mog brata. To je sat koji sam još u ''Zadruzi'' dala njoj. Anita je bila s kim je stigla. Ona nije pripadnica LGBT populacije - kazala je Sandra Čaprić u emisiji na Red tvu.

Sandra Čaprić
foto: Printscreen

Podsetimo, odnos Anite i Matore prolazi već danima kroz sve krugove pakla. Nakon prevare, Matora je tražila razvod po kratkom postupku, a Anita obećala da ga neće potpisati.

Kurir.rs

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track