MATORIN BRAT JE PREKINUO TIŠINU! Otkrio sve o njenom braku sa Anitom, svadbi, a evo koliko joj je PARA uzela Stanojlovićkina majka
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock, Ilustracija

MATORIN BRAT JE PREKINUO TIŠINU! Otkrio sve o njenom braku sa Anitom, svadbi, a evo koliko joj je PARA uzela Stanojlovićkina majka

Rijaliti -

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora na korak su do razvoda, nakon što je Matea Car iznela sve dokaze o muvanju sa Anitom.

Jovanina porodica, konkretno brat, oglasio se za domaće medije, pa otkrio da li je Anita zapravo koristila Matoru i od nje uzimala novac. Matorin brat Nikola priznao je da nije prisustvovao njihovoj svađi i da porodica nije podržavala njenu vezu sa Stanojlovićevom.

Jovana Tomić Matora
foto: Pritnscreen

- Nisam bio na svadbi, bio sam pozvan, ali s obzirom na to da otac i majka nisu bili pozvani, uz porodicu sam bio, da ne bi stvarali neke loše odnose. Ja na rijaliti gledam kao na njen posao, ali ova situacija... Ja sam podržao njihov brak, ne mešam joj se u to, videla sam da je srećan, nisam bio za tu priču sa Anitom, zato što Anita ima 21 godinu, mlada je. Roditelji Jovanu nisu podržavali - rekao je Matorin brat.

- Matoru niko nije koristio, ona je takva, ona daje. Cela svadba je bilo Matorin hir, sad čujem da je Anita poželela takvu svadbu. Nisam je pitao koliko je plaćala, koliko sam čuo, Anita nikad ništa nije tražila. Anitina majka je, valjda, zvala Jovanine roditelje i rekla da joj Anita nije ostavila dinara, a ja znam da je Jovana Anitinoj majci ostavila 5.000 evra - govorio je Matorin brat u jednoj emisiji.

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track