MILJANA KULIĆ STALA PRED KAMERAMA NA VAGU Za obrok jela 5 SENDVIČA, PALAČINKU i PICU, dogurala do 105KG, a evo koliko je sad TEŠKA
Foto: PrintScreen

MILJANA KULIĆ STALA PRED KAMERAMA NA VAGU Za obrok jela 5 SENDVIČA, PALAČINKU i PICU, dogurala do 105KG, a evo koliko je sad TEŠKA

Rijaliti -

Miljana Kulić imala je 105 kilograma, posle operacije smanjenja želuca drastično je smršala, a kako je sada istakla, smršala je 50 kilograma.

Naime, Miljana je gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom su je svi pohvalili kako sada mnogo bolje izgleda nego ranije.

- Smršala sam pedeset kilograma, moram da počnem da treniram da se zategnem. Imam konstituciju fantastičnu - rekla je Miljana.

Miljana je potom pred svima stala na vagu koja je pokazala da ima 70 kilograma.

Miljana Kulić
foto: PrintScreen

Miljana Kulić je otkrila da je nakon izlaska iz rijalitija čeka i operacija. Naime, kako je istakla, Kulićeva će otići kod plastičnog hirurga, kako bi izvadila hirurškim putem biopolimer u usnama koji je već pokušala da sredi, ali nije bilo uspešno.

Podsetimo, Miljana je, pošto je dogurala na 105 kilograma, otišla na operaciju želuca, posle koje je jedva preživela.

- Ranije sam doručkovala po pet sendviča i palačinku s kremom, za ručak sam jela pastu i dva parčeta torte, a za večeru celu picu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da me zasiti - ispričala je ona ranije i pohvalila se da je smršala 27 kilograma za tri meseca.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Posle smanjenja želuca jela sam samo kuvanu hranu, razne čorbice i kompote. Sada jedem meso, ali po 150 grama, ne više. To mi je dovoljno. Pojedem parče piletine ili ribu i to me drži ceo dan. Svesna sam da ću celog života morati da pazim na ishranu, ali ne smeta mi. Moram da se pridržavam svih saveta lekara jer ću u suprotnom sebi napraviti ozbiljan problem.

OVO JEDE MILJANA KULIĆ

Doručak: Jogurt i ovsene pahuljice

Ručak: Pileće belo meso i zelje

Večera: Grilovano povrće

Trik savet: Ne preterujte s količinom hrane da se posle ne biste kajali.

kurir.rs/informer

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track