KAO DA SU ZABORAVILI DA KAMERE SNIMAJU SVAKI DETALJ! Evo šta Ša radi Mioni u krevetu ISPOD POKRIVAČA dok misli da svi SPAVAJU
Foto: Printscreen

vrelo

KAO DA SU ZABORAVILI DA KAMERE SNIMAJU SVAKI DETALJ! Evo šta Ša radi Mioni u krevetu ISPOD POKRIVAČA dok misli da svi SPAVAJU

Rijaliti -

Tokom večeri, dok su se takmičari ,,Elite" odmarali pred emisiju ,,Pitanja novinara", Nenad Aleksić Ša uhvaćen je sa pevačicom Mionom Jovanović u krevetu.

Naime, njih dvoje su se prepustili strastima, te su kamere zabeležile čak i trenutak kada je Ša mazio Mionu po telu, dok je ona spavala njemu na grudima.

Miona Jovanović, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

Poznato je da je Miona u rijaliti ,,Elita" ušla kao srećno zaljubljena devojka u MMA borca Stanislava Pantera, ali da je ipak odlučila da ga prevari sa reperom koji je od nje stariji više od dve decenije.

Snimak njihovog leškarenja postao je viralan na društvenoj mreži Instagram, a korisnici su podeljenog mišljenja.

Dok neki podržavaju Mionu i Ša, sa druge strane ih osuđuju, jer su ušli u rijaliti reper u braku, a pevačica u srećnoj vezi.

Ostaje nam da vidimo da li će doći i do prvog poljupca, mada po mišljenju takmičara, ali i gledalaca, varnice koje pršte između njih dvoje, vrlo su uočljive, a oni se više ni ne trude da sakriju.

Kurir / Republika

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja