ANITI I ANĐELU SE NE PIŠE DOBRO! Objavljen snimak stravičnog razgovora, Matora kuje OSVETNIČKI PLAN: Samo da se ugase kamere i...
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

ANITI I ANĐELU SE NE PIŠE DOBRO! Objavljen snimak stravičnog razgovora, Matora kuje OSVETNIČKI PLAN: Samo da se ugase kamere i...

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora je poludela zbog toga što je njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović flertovala sa manekenom Anđelom Rankovićem, koji je pre pardana ušao u rijaliti.

Ipak, sada je isplivao i plan osvete.

- Ma j*bo bi ja mater njemu, za svaki slučaj - rekao je Erski za Anđela.

Anđelo Ranković, Matora
foto: Printscreen

- Ma ko ne bi, onako, sa strane - rekao je Đedović.

- Đedović ako je neko mu*o, neka reaguje da se kamere ugase na 20 sekundi, i to je dovoljno. Pao niz stepenice, i šta sad - rekao je Erski.

- Jeste, ti misliš da ovde dolaze ljudi koji mogu da gase kamere - rekao je Janjušević.

- Mi treba da ih maltretiramo, ne da ih raskrinkaš. Da maltretiramo. Uzeću mu sat i reći ću mu "Hvala ti što si mi poklonio sat", pred svima ću tako. Ja sam Elici juče rekao u krevetu da je mnogo glupa ako naseda na Anitinu priču. Svi koji joj kažu da je mlada, lepa, da će naći nekoga, i njima bih isto j*bo mamu. I treba da je skineš golu. Sve bi ih skinuo gole, da idu kao Adam i Eva, do kraja rijalitija - govorio je Aleksa Matoroj, koja je i dalje bila otečena od plakanja i nervoze zbog Anđela i Anite.

Kurir.rs/Telegraf/Prenela: K.M.

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track