NAKON SVAĐA I HAOSA U ELITI, NAPOLJU SU OPET ZAJEDNO! Isplivala FOTKA rijaliti učesnika, mreže gore: Pa neka kažu da sam POLUDELA
Foto: Printskrin/Instagram

ljubav je pobedila

NAKON SVAĐA I HAOSA U ELITI, NAPOLJU SU OPET ZAJEDNO! Isplivala FOTKA rijaliti učesnika, mreže gore: Pa neka kažu da sam POLUDELA

Rijaliti -

Teodora Balzak napustila je "Elitu" zbog zdravestvenog stanja. Kako je saopšteno, tim lekara doneo je odluku da mora da izađe iz rijalitija.

Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru Bele kuće, zato su lekari koje je produkcija angažovala i iznela ovakav stav.

Nikola Bukilić, Teodora Balzak
foto: Printskrin/Instagram

Nešto ranije, njen dečko Nikola Bukilić diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je samoinicijativno napustio imanje, zbog čega je Teodora, koja je tada ostala u "Eliti", patila i često isticala koliko joj je teško bez njega.

Balzakova je sada objavila fotografiju na Instagram profilu kako se ljubi sa Nikolom, a s obzirom da je poznato da se Bukilić nalazi u Crnoj Gori, kako prenosi Pink, odakle je i rodom, pretpostavlja se da je Teodora otišla kod Nikole, te i da sada uživaju u ljubavi zajedno.

Teodora Balzak
foto: Printscreen

Podsetimo, Nikola i Teodora su se po izlasku iz rijalitija često čuli preko video poziva, što su i delili na društvenim mrežama, a na jednom od njih ona mu je pružala podršku dok se tetovirao, što su, takođe, podelili na pomenutoj društvenoj mreži.

Kurir.rs/ Telegraf.rs/ balzakteodora8/ Preneo: M. J.

Bonus video:

04:27

Teodora Radojčic ce pokazati svoje pravo lice i rešiti svih predrasuda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja