BIVŠI MUŽ NAŠE PEVAČICE OPLEO PO MAJI MARINKOVIĆ! Nije birao reči za nju, pa otkrio da će se njima UMEŠATI U ODNOS: ŠOK!
Foto: Printskrin/Instagram

RASKRINKAO JE

BIVŠI MUŽ NAŠE PEVAČICE OPLEO PO MAJI MARINKOVIĆ! Nije birao reči za nju, pa otkrio da će se njima UMEŠATI U ODNOS: ŠOK!

Rijaliti -

Nekadašnji učesnik "Zadruge" i bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković rekao je sve što mu je na duši o Maji Marinković, koja je trenutno u "Eliti".

Nakon što se uputio u dešavanja između Anđela Rankovića, Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, Ivan je izneo pretpostavku da će se u sve to umešati i Maja Marinković.

Matora, Anđelo Ranković
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

- Ja sam poznat po tome da retko grešim kada procenjujem. Obostrana korist, koja je onako, odmah odjeknula i svoje pipke pustila... Anđelo da se odmah nakači na Anitu da bi Matoroj uvalio, a Anita ima potporu da sutra može da kaže da joj se sviđaju muškarci. Mislim da on drugačije ne može da funkcioniše u rijalitiju osim da bude vezan za neku žensku osobu - kazao je on.

Maja Marinković
foto: Printskrin/Instagram

- Mislim da neće toliko njihova priča da bude glavna, jer mislim da će ipak fokus da bude raskrinkavanje situacije između Anite i Matore. Moja pretpostavka je da će Maja da ubaci svoje. Maja je puno izgubljena, ne može kod Janjuša... Maja? Ona je rad*****- rekao je Marinković.

Kurir.rs/Pink/Prenela: K.M.

Bonus video:

02:33

EVO ZAŠTO JE IVAN MARINKOVIĆ DOBIO TUŽBU I ZABRANU PRILASKA! Zorica Marković iskreno: Preterao je, bila sam na Aninoj strani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track