TAKI MARINKOVIĆ BEŽI IZ ZEMLJE! Majin otac strahuje za svoj ŽIVOT, pa otkrio nove detalje PRETNJAMA smrću
Foto: Printscreen/Instagram

drama širokih razmera

TAKI MARINKOVIĆ BEŽI IZ ZEMLJE! Majin otac strahuje za svoj ŽIVOT, pa otkrio nove detalje PRETNJAMA smrću

Rijaliti -

Radomir Taki Marinković, otac kontraverzne starlete i rijaliti učesnice Maje Marinković posle skandala sa automobilom, izjavio je da želi da napusti zemlju jer se ne oseća bezbedno.

Radomir Taki Marinković
foto: Printscreen

Kako kaže, u strahu je jer ni sam nema predstavu šta sve može da mu se dogodi, te da smatra da mu je jedina opcija da pobegne iz zemlje.

- Ja ne znam više šta da radim, da se selim, moram da napustim državu, ovo više nije normalno - započeo je Taki pa dodao:

Taki MARINKOVIĆ
foto: Printscreen

- Budale mi neke počupale tablice sa kola koja sam uzeo da imam da se prevezem iz tačke A u tačku B, šta da sam kupio skuplji auto, da mi ga unište, samo mi malerišu, to su neke budale, fanatici. Sad moram da idem da odjavim tablice i saobraćajnu, pa da uzimam nove, ma pakao - rekao je za Taki i priznao da bi ga najviše rastužilo da kada bi do Maje došle informarice iz spoljnog sveta:

Taki Marinković, Maja Marinković
foto: Petar Aleksić

- Strah me je da Maja ne sazna unutra, pa da mi se dete potrese, valjda joj niko neće ništa reći utorkom kad su žurke, znate da tamo utorkom uleću informacije - rekao nam je besan, ali i uplašen Taki i dodao:

- Ovo više nije normalno šta se meni dešava.

Na pitanje da li će iznajmiti obezbeđenje, kaže sledeće:

- Ma kakvo crno obezbeđenje, pa nisam ja ministar u državi da mi treba obezbeđenje. Rešio sam, od Nove godine neću više ni da se oglašavam za medije.

Kurir.rs/ Blic/ preneo/ N.K.

02:50

Taki Marinković o nasilju nad Majom Marinković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track