"NISAM NIČIJI OTPADAK, MOŽE SAMO NEKO DA BUDE MOJ" Marko Marković URNISAO Staniju zbog teških reči: Ona je stvarno PRESMEŠNA...
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/TV Pink, Shuuterstock

DRAMA

"NISAM NIČIJI OTPADAK, MOŽE SAMO NEKO DA BUDE MOJ" Marko Marković URNISAO Staniju zbog teških reči: Ona je stvarno PRESMEŠNA...

Rijaliti -

Marko Marković, učesnik rijaliti programa "Elita" i bivši dečko starlete Stanije Dobrojević, pobesneo je nakon konstatacije da je da on Stanijin "otpadak", pa joj brutalno odogovorio.

Marko Marković, Stanija Dobrojević
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

Stanija je Žani Omniji u rijalitiju rekla da skuplja Markovićeve otpatke, te da se njih dvoje kače na njeno ime u javnosti, što je Marka, koji je ranije bio u vezi sa Dobrojevićevom, i te kako razbesnelo.

- Skroz smešna priča, da neko sebe uzdiže toliko, kao neko se na nju nakačio. Šta ne sme niko da komentariše nekoga ili njegove postupke, odmah znači da se kačiš na nekoga (smeh). Nigde veze sa životom, presmešno! - rekao je Marko.

Marko Marković
foto: Printscreen

- Šta, došla da deli paketiće, pa moraju svi da joj ćute i klimaju glavom?! Hahaha, važi - dodao je on.

- Može neko da bude moj otpadak, ja nisam ničiji. E, sad, opet ona to iz povređenosti koja ne prolazi očigledno još uvek, tako priča, nemam drugo objašnjenje - zaključio je Marko.

Kurir.rs/Blic/ preneo/ N.K.

00:23

Evo šta radi Stanija Dobrojević dok je optužuju da je otela Ameli muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track