"ŽELIM NOVOG DŽIPA I VIKENDICU U CENTRU BOROVE ŠUME" Milan Milošević hoće da se obezbedi za penzionerske dane: Želje su mi velike
Foto: Kristina Lukić

"ŽELIM NOVOG DŽIPA I VIKENDICU U CENTRU BOROVE ŠUME" Milan Milošević hoće da se obezbedi za penzionerske dane: Želje su mi velike

Rijaliti -

Voditelj "Elite", Milan Milošević otkrio je svoje novogodišnje želje, naravno i planove za novu 2024. godinu uz želju da dobije čak dve skupocene stvari.

Milan Milošević
foto: Kristina Lukić

Kako ističe u Deda Mraza ne veruje, već samo u svoj rad, a za ovu godinu priželjkuje ni manje, a ni više no vikendicu van Beograda i novi džip.

- Više ne verujem u Deda Mraza. Verujem u sebe, svoj rad i zalaganje, pa shodno tome i želje su mi velike. Obradovao bi me u 2024. godini jedan dobar novi džip i vikednica recimo u Vinči, u centru borove šume. To bi bilo mesto gde ću akumulirati energiju i možda provesti penzionerske dane - napominje Milošević za “Super TV“ i dodaje da na ljubavnom planu i dalje stagnira.

Pomenuo je i svoj ljubavni i emotivni život, te otkrio trenutno nema nikoga.

- Nema je u mom životu, barem što se tiče muško-ženskih odnosa. Nisam u vezi i nisam zaljubljen. Ovu godinu ću nastaviti starim proverenim tempom, avanturama - kroz osmeh ističe, koji ujedno otkriva da su mu mnogi učesnici i te kako zabavni.

Milan Milošević
foto: Printscreen

- Mnogo je njih koji su mi zabavni, počevši od starih dobro znanih učesnika, pa do ovih novih među kojima ima velikih iznenađenja. Matora, Anita i Anđelo, neverovatno šta se dešava. Uvek Miljana i Bebica i Zola, ali sam siguran da će tek Veliki šef da uvodi nove ljude koji će dodatno napraviti haos u Beloj kući. Odlični su i mnogo sam srećan što sam ponovo među njima. Iz prve sezone “Zadruge“ bih voleo da vidim Teodoru Džehverović koja bi tek sada iskidala u rijalitiju, pa onda Kiju i Lunu nakon toliko godina... Voleo bih da se kompletna ekipa okupi i da se napravi repriza “Zadruge 1”. To bi bio haos, naravno i ja bih onda ušao - kroz smeh kaže Milan koji za kraj otkriva da uvek ispoštuje sve običaje za Božić:

Milan Milošević
foto: Privatna Arhiva

- Sve tradicionalne običaje ispoštujem za naše praznike i uživam u tome. U svemu tome fali posebna magija, a to je moja majka. Ona jeste hvala Bogu živa, ali ona više nema volje za sve to, a i razumljivo je s obzirom na njeno teško zdravstveno stanje.

Kurir/Telegraf/Preneo: l.L.

Bonus video:

00:30

Milan Milošević u Sceniranju BRUTALNO ISKRENO o mučnom detinjstvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track