PONOVO HAOS U ELITI! Bebica preti Teodori da će završiti u jezeru, brutalno je napao, obezbeđenje hitno reagovalo (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

PONOVO HAOS U ELITI! Bebica preti Teodori da će završiti u jezeru, brutalno je napao, obezbeđenje hitno reagovalo (VIDEO)

Rijaliti -

Bebica ušao u težak revolt, napravio haos na proslavi, Gačić i Teodora u delirijumu.

Je*em li ti decu ja, jel ti jasno, uništiću te. Sve ću da ti bacim u jezero sad druže, nisi svesna šta ću da ti uradim -odbrusio je Bebica.

Jel moguće da mi ovo radi na slavu, neka su mu živa i zdrava deca, ja njega neću da vređam. Poliva ovde budala na slavu, stvarno nije normalan -rekao je Gačić.

Šta je sa tobom budaletino jedna, kakvo je ovo ponašanje, došao da pokvari veselje, ajde napolje majmune, nemoj da nas uznemiravaš -rekla je Teodora.

Ja ti garantujem da se ona zaljubila u Gačića, juče sam pričala sa njom, ona njega stalno spominje. Sela je pored njega i uzela mu kačket, stavila na svoju glavu, to njeno ponašanje mi je katastrofa. Njoj bi najviše odgovaralo da Bebice nema da ona uđe u vezu sa Gačićem. Sa njene strane mislim da se zacopala kao budala -rekla je Kačavenda.

Kurir / Pink

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track