BUKTI RAT! MILAN BLOKIRAO KARIĆA ON SE OGLASIO BRUTALNIM REČIMA: Osman otkrio kako je pomogao Miloševiću: Ovo mi je hvala
Foto: Damir Dervišagić, Nenad Kostić

šok

BUKTI RAT! MILAN BLOKIRAO KARIĆA ON SE OGLASIO BRUTALNIM REČIMA: Osman otkrio kako je pomogao Miloševiću: Ovo mi je hvala

Rijaliti -

Osman Karić i Milan Milošević više nisu u dobrim odnosima, iako su ranije bili bliski saradnici i prijatelji. Karić je na Instagramu objavio skrinšot koji jasno pokazuje da ga je Milan blokirao.

Osman Karić
foto: Kurir Televizija

Osman konstantno komentariše događaje koji se tiču rijalitija "Elita". Ovoga puta Karić je u svojim storijima prozvao aktuelnog voditelja Milana Miloševića i prokomentarisao da ga je pomenuti voditelj blokirao.

Tokom prošle noći desio se preokret. Milan je blokirao svog nekadašnjeg kolegu, a Osman je i to okačio na društvene mreže. Kontroverzni voditelj na storiju takođe tvrdi da je on vratio Miloševića na televiziju "Pink".

- Čovek me je blokirao, a ja ga bukvalno vratio na "Pink". Kada su se svi pravili ludi, ja sam stao uz njega, to mi je hvala - napisao je Karić.

Milan Milošević
foto: Ata Images

Karić nije poznat samo po oštrim kritikama i raskrinkavanju rijaliti učesnika. On je svojevremeno bio i voditelj emisije "Radio Amnezija", koja se emituje u okviru rijaliti programa "Elita".

Podsećamo, pre nego što se vratio na Pink, Milan je gostovao u radio emisiji kod Osmana, kada je Karić naglasio da "Eliti" fali voditelj kakav je Milan. Prošle sezone Osman je jednom nedeljno vodio radio "Amneziju", međutim, ove godine nije angažovan na tom mestu.

Šta se izdešavalo, i zbog čega je Milošević blokirao Karića, kao i uvek pokazaće vreme.

Kurir.rs/ Informer/ Preneo: M. J.

Bonus video:

05:37

Osman Karić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track