MARIJA I SINIŠA IDU PO MILJANU U BEČ?! Kulići preplašeni: Ne javlja se na telefon a njih brine samo jedno
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković, Nemanja Nikolić

DRAMA

MARIJA I SINIŠA IDU PO MILJANU U BEČ?! Kulići preplašeni: Ne javlja se na telefon a njih brine samo jedno

Rijaliti -

Kontroverzna rijaliti učesnica,Miljana Kulić, otišla je u Beč kod bivšeg dečka Lazara Čolića Zole.

Kako navode izvori za domaće medije, njena porodica je zabrinuta za Miljaninu bezbednost i finansijsku situaciju u Beču, pa žele da je što pre vrate za Niš.

Miljana Kulić, Zola
foto: Petar Aleksić

- Miksi je krijući kupila avio kartu i otputovala, a tek kada su videli njenu objavu na Instagramu, njeni roditelji Marija i Siniša su odlepili. Nisu mogli da veruju šta im sada priređuje. Taman su mislili da je Zola daleko i da će ona sada da se primiri i zaboravi. Ma baš su mnogo besni na nju - ispričao je za medije izvor kome se navodno Marija požalila, pa dodao:

Marija Kulić, Siniša Kulić
foto: Damir Dervišagić, Instagram

- Nije im se javila ni na telefon kada su je zvali. Baš su brinuli jer su pretpostavili da Zola sigurno neće tamo da je čeka raširenih ruku, gde će da spava, da li će imati novca…. Pa je Marija brže bolje na društvenim mrežama postavila anketu - da li njena ćerka treba da se vrati u rijaliti. Iako je uvek odgovarala od te ideje, Marija smatra da je bolje da je u rijalitiju, nego sa Zolom koji nemilice troši njen novac. Plaši se da će opet da prokocka sve njene pare i da će se vratiti Miksi kući u Niš gola i bosa - navodi izvor.

Inače, Miljana je napravila skandal u avionu, a snimak se masovno širi na društvenim mrežama. Naime, ona nije dala mira putnicima, koji su želeli da ormore tokom leta. Iako su urlali na nju iz petnih žila, ona je besnela i dramila, kao da je totalno sama, a u više navrata su je upozorili da sedne i smiri se.

Kurir.rs/ Republika/ Preneo: M. J.

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track